İlk görüşte burç tahmin edip tutturan insan modeli

Konu sahibi son olarak 3071 gün önce görüldü
ilk görüşte burç tahmin edip tutturan insan modeli

* astrolojiye olan ilgisini dinlemek zorunda kalacağınız insandır

* şans eseri atıp tutturur ve bu size baş ağrısı olarak geri döner

* Burçlara pek inanmayan biri olarak ilgi alanımın yaklaşık 10 km. uzağında olmasını istediğim insan modeli.

"burç murç hikaye gönüller bir olsun da hepsi olur" diyerekten mevzuyu uzatmasına izin vermeyeceğim bir insan yavrusu işte :p

6. hissi ve analiz yeteneği kuvvetli olan insandır övünmek gibi olmasın.

Bu kadar iyi analiz yapabilme kabiliyeti, yeni tanışılan insanlara karşı önyargıya sebep olabilir.

Bi hurca koyup dolabın en tenha köşesine kaldırılası insan yavrusu.

Bu insan her bişeyi tutturur anında uzaklaşılması lazım yanından..

Çoğu zaman yok öyle birşey
Astroloji'de 'Işıklar' olarak nitelendirilen iki güçlü parametre vardır; Güneş ve Ay
Batı ekolü Güneş'in bulunduğu burcu öz burç olarak referans alırken, Vedik ekolü Ay'ı referans alır.
Öz burç diye bir tabirin olmadığını; ışıkların,gezegenlerin,yıldızların bir bütün olarak sadece kişiye özel horoskop olduğunu Ay ya da Güneş'in özel olarak ele alınmaması gerektiğini savunan Astrologlar da vardır. İlk intibayı ise Yükselen burç belirler. İlk intibada yükseleni hissetmek daha olası olsa da,harita bir bütündür.
Çoğu zaman kısmından harici olan istisna kısım ise, stelyuma sahip kişilerdir yani kişilerin sadece Güneş,Yükselen ya da Ay'ı değil, diğer bir çok gezegenenin de ilgili burçta kümeleşmesi durumudur. Böyle bir haritaya sahip kişi burcunun özelliklerini çok yoğun taşır. Kişiyi hiç tanımasanız da,güvenilir bir astroloji kaynağından burcunu okuyarak hakkında kayda değer miktarda bilgi edinebilirsiniz.
Forumda buna örnek olarak; Ben,Prodesmotes,Nef,nedebenmecnun,aegishjalmur kişileri verilebilir.Ha bir de eski admin Emre(Aslan)

ben sallarim genelde, maksat muhabbet olsun

talaş hanım bu konuda başaralı, başarısız olanlar ise çok iyi tuttururum diyerek her seferinde 12. sırada beni bulabilmeleri zort

Geri