İlk görüşte aşk

Konu sahibi son olarak 3065 gün önce görüldü
* bir insanı görür görmez kalbinin hızlı atması,miden de kelebekler uçuşması durumu :D

* asla inanmadığım ve inanmıycağım duygu seli :D çünkü bir insanı tanımadan aşık olunacağını sanmıyorum :D

Aşk şarkısı dinledikten sonra güzel çirkin fark etmeksizin kapıldıgım sevgi seli

Elinin ayağının titremesi, içtahsızlık, hafif mide bulantısı sanki kasıklarında hafif bir acı varmış gibi ağrı, havalara uçarmışcasına mutlu olursun.

*Dünyanın tersine döndüğünü iddia eden kişinin saçmalaması ile benzer durum.

aptalca 32 diş gösterisi durumu:D

Yıllardır tanıdığın kendinden uzaklaştığın , renginin attığı durumdur. Tatlıdır , gerçektir. İlk görüşte aşkı inkar edenler için bile ..

İnanmadığım ve saçma bulduğum bir durum.

Aşk değil ilk görüşte ancak hoşlantı olur çünkü aşk kişiye olur görünüşüne değil.

-Tanımadan Aşık olunmaz,Hoşlantıdır O Hoşlantı : )

Dışgörünüşüne kapılırsın hoşlanırsın göz göze gelirsin tutulursun...
onu görünce kalbin küt küt boğazında atar sanki

Bob marley'in güzel bi sözü aklıma geldi . :)

İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, Yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın .

ilk bakışta aşkk.. zordur ama vardır bi anda gelmştr göz teması sadece,, aslında her 2 tarafta etkilenmştr ama birbirlerine söliyemedkleri sürece ne önemi var kii, bazen küçük bir tesadüf bekler insan bir yerde karşılaşmak ya da ortak bi ark bulup da tanıştrmasını bekler..ama zorr.

Ben Tanıdıkça Aşık olanlardanım,O Yüzden İlk Bakışta Aşk Nedir Henüz Bilmem.

fiziksel güzellik ise olur diyebiliriz.bazılarında vardır gel bana aşık ol diyor resmen bakış adamı bu kadar etkiler mi yinede büyük konuşmamak gerek

pink is the love at first sight demiş bir düşünür.

Geri