İlk Görüşte Aşk Var mıdır?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Genelde şunun tipini … dediğiniz kişiye sonradan aşık olma ihtimali de çok yüksek oluyor
var böyle bi arkadasim. kendisinin tipi, şivesi, eğitimi falan yerlerde. ama kalben çok güzel, hayırsever bir delikanlı.

yengeyle nasıl tanıştıklarını anlatıyor. bir arkadaşının doğum günü kutlamasına gidiyor. yenge de o arkadaşının kuzeni. yenge onu görür görmez "bu ne biçim tip be pkklı gibi" diye söyleniyor yanındaki kız arkadaşlarına. ki ikisi de doğulu yani .d şimdi bi kız bi erkek evlatları var. Allah bozmasın çok mutlular. meğer yenge militan seviyomuş naparsın .d

var böyle bi arkadasim. kendisinin tipi, şivesi, eğitimi falan yerlerde. ama kalben çok güzel, hayırsever bir delikanlı.

yengeyle nasıl tanıştıklarını anlatıyor. bir arkadaşının doğum günü kutlamasına gidiyor. yenge de o arkadaşının kuzeni. yenge onu görür görmez "bu ne biçim tip be pkklı gibi" diye söyleniyor yanındaki kız arkadaşlarına. ki ikisi de doğulu yani .d şimdi bi kız bi erkek evlatları var. Allah bozmasın çok mutlular. meğer yenge militan seviyomuş naparsın .d
Aklıma bir şey geldi ama suscam 🤐

hayır o işlerin tövbesi bedel odeyerek yapılıyor geç kaldın .d ama sana isid tipi denk gelmis gibi bir üzüntü seklin var fnfkdnd
Deme öyle yaa 🥹 bir keresinde dediler ki Yusuf suresini okursan rüyanda evleneceğin kişiyi görüyormuşsun falan tabii denedim rüyamda bir tane adam gördüm yüzü net değildi sesini duydum bana ne dedi biliyor musunnn
Mardin Savur kocam ilçe olacakmış galiba fjsksksks

Onun adı cinsel çekim , mal olmayın ,o

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri