İlk defa para kazandığınız anı hatırlıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
İlk defa para kazandığınız anı hatırlıyor musunuz?​

Evet. İlk paramı Manisa amatör liginde oynadığım futbol takımından almıştım. 2010'da 100 TL.

universiteye basladigim yil
gey barda calisiyordum
ilk kazandigim "iyi ve ciddi rakam" oydu

Çok küçüktüm o para ile saat almıştım.

İlk maaşımı heyecanla beklemiştim, hayal kırıklığı oldu. Beklediğimin (umduğumun) yarısı bile değilmiş.

Öğrencilik zamanımda özel ders veriyordum ikizlere, çifte kazançtı hem de (:

Sene çift sıfırlı rakamlardan biriydi
Stajerdim

küçükken fındık bahçesine giderdim rahmetli dedemin ordan kazanırdım okul için paramı

İlk defa kaybettiğim paramı hatırlıyorum

Param! Zavallı paracığım! Canım, Sevgilim benim! Aldıkar elimden seni!Sen olmayınca ben neye sığınırım artık, neyle avunur, neyle sevinirim? Her şey bitti benim için;dünyada yapacak işim kalmadı benim! Sensiz ne yaparım, nasıl yaşarım? Olacak şey mi? Yaptılar bana yapacaklarını, dayanamam bu acıya, ölüyorum; öldüm, gömdüler beni! Diriltmek isteyen yok mu beni, versin paracıklarımı geri, ya da kimin aldığını söylesin.Ne var?

Lise son sınıfta staj yaparken kazanmıştım.

Nevvet ilk param simit satarken kazanmistim.

evet ya. benimki çok kısa bi süreçti ama olsun, arkadaşımla birlikte dahil olmuştuk.

Evet ahahah, ilkokulda okuldan sonra çocuk kulübüne gidyordum, orada tahtanın üstne hugo çizip boyamıştık, sonra ertesi gün okula gidip satmıştım xd sonra işin bokunu çıkarıp dandik resimler yapıp satmaya başlamıştım… tabii bunları zorla satıyordum afshdhjd tam bir zorbaydım xd

Okuldan kacip kacip calismaya giderdim. Cocuklar okuldan temiz temiz donerken ben ustum basim yag kir icinde gelirdim eve.:D Ulan ne sevinirdim o zamanlar param var diye. Oyle oyle zaten okuldan nefret eder oldum. Yetiskin icin az ama bizim icin guzel paraydi o zamanlar.

yaa hatırlamam mı be... dubleks evimiz vardı-zenginmişiz herhalde- iki yan komşumuzun bahçesinde inanılmaz kirazlar vardı. sahibi de yaşlı amca ve teyze ama adam erol taş'ın kaybolan ikizi. bu asla yüz vermiyodu bize, bi gün ağacın yola sarkan kısmındaki bütün kirazları toplayıp bakkala satıp dondurma almıştık... dede bizi yakalamasa iki dondurma alırdık hepimiz ama olsun... pis adam. öldü gitti noldu o kirazlar şimdi hıığ?

Tütün dizmiştim galiba lanet gitsin

Geri