ilk defa bir çekilişe katıldım

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Parktayim ve marketten nescafe karamelli aldım ve elimde içerken bişey dikkatimi çekti üzerinde mini cooper beş kapı yazmaz mi ? ( 4 kapı neyime yetmiyorsa işte) Çekiliş varmış hayatı ömrümde ilk defa bir çekilişe katılma dürtüsü oluştu programi yükledim ve halkanin altindaki sifreyi girdim bilgilerde tamam bakalim bekliyoruz ahahaha satıp başka araba alacağım :emoji_nerd:

1757774904862.jpeg

Belki sizede çıkar sjsjsjs

Araba lazımsa gel benimkini verelim sana. Hem 06 plaka değiştirmeye uğraşmassın )

• Kahkaha
Tepkiler: ne
başarılar serçe, 3 yıl önce yaklaşık 250 tane magnum çubuğuyla maserati çekilişinde şansımı denemiştim, başarılar serçe :bahar:

Daha ikinci şifreyi attım sisteme 250 ne ya ühüüüüüü

Çok az katılımın olduğu iddia edilen Porsche çekilişine yıllar önce de ben katılmıştım. Tabi ki hiçbir şey çıkmadı (tabi ki diyerek evrenciğime beni böyle şeylerle uğraştırma mesajını net bir şekilde verdiğimi düşünüyorum).

Kazanırsın inşallah da biz de böyle şeylerin hayali olmadığını görürüz.: )

• Ablan Star
Inanmayin guzuuum alman lottosunda calistigim donem bizde araba anahtarlari gonderiyorduk millete...

• Ağlama
Arkadaşlar eğer çıkarsa sizi yeniden umutlandiricam benimle inanacaksiniz bazi şeylere ahahahah

başarılar serçe, 3 yıl önce yaklaşık 250 tane magnum çubuğuyla maserati çekilişinde şansımı denemiştim, başarılar serçe :bahar:
geçen yıllarda her öğle arası basket turnuvası düzenliyorduk. kağıttan topu çöp kutusuna atamayarak sona kalan kişi herkese magnum ısmarlıyordu. yüzlerce çubuk birikmişti, sonuç sıfır.

geçen yıllarda her öğle arası basket turnuvası düzenliyorduk. kağıttan topu çöp kutusuna atamayarak sona kalan kişi herkese magnum ısmarlıyordu. yüzlerce çubuk birikmişti, sonuç sıfır.
ne temiz bir çekiliş süreci olmuş......... ben her dışarı çıktığımda bir gözüm yerlerde magnum çubuğu arıyordu, onlarca insanın içinde yerden aldığım magnum çubuğunu çantama atmışlığım oldu...... sonuç sıfır.......

Ben tam mesajı okumadım kazandın sandım yorumlardan anladım... evrene mesaj bu da işte... inş kazanirsin sercem kazananlar var aslında böyle kalbimiz seninle....

• sarılma
Ben tam mesajı okumadım kazandın sandım yorumlardan anladım... evrene mesaj bu da işte... inş kazanirsin sercem kazananlar var aslında böyle kalbimiz seninle....
İnanıyorum yapıcam ahah

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Eskiden bakkallar çekiliş yapardı. Atıyorum şimdinin parası ile 10 lira veriyordun bakkalcıya fanustan kağıt çekiyordu. Bir bakkal ürünü(çoğunlukla sakız) çıkıyordu.

Bir keresinde bana orda boncuklu tabanca çıkmıştı. Eve götürünce babam atmıştı. Silahtan oyuncak mı olurmuş diye. Travmam tetiklendi…

• Ağlama
Bu motivasyonu yılbaşı çekilişine kadar koruman dileğiyle. Belki demirörenler görür de birşeyler çıkar bilete :D

• Kahkaha
Eskiden bakkallar çekiliş yapardı. Atıyorum şimdinin parası ile 10 lira veriyordun bakkalcıya fanustan kağıt çekiyordu. Bir bakkal ürünü(çoğunlukla sakız) çıkıyordu.

Bir keresinde bana orda boncuklu tabanca çıkmıştı. Eve götürünce babam atmıştı. Silahtan oyuncak mı olurmuş diye. Travmam tetiklendi…
Avmlerde para atıp oyuncak aldığın o şeyi hatırla ( aldın dimi ) sjsjs

1757933227997.jpeg

Hiç bekleme çekilişi.
Evi sat arabayı al.
Sonra bize çıktı dersin :D

• Kahkaha
Geri