İlk buluşmada yapabileceğiniz etkinlikler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bilardoyu denemelisiniz. Ama amerikan masa oynamayin. 3 top oynamayi ogreteceginizi soyleyin. Amerikan masa oynarsaniz acilari gostermek zor olur direkt delige yakin topu sececegi icin siz olmadan oynayacaktir. Ama 3 top da durum farkli. Masada delik yok ve 2 topa nasil isabet ettirecegini gostermek icin sizden yardim isteyecektir.

Denemek isteyen? Sıkılmazsak diğer aktiviteleri de deneriz sırayla

İlk buluşma öncesi karşı tarafı az çok tanıyor olmanız ve onun hakkında fikir alabileceğiniz birileri olması gerekir.

Yemek, kahvaltı ya da kültürel bir etkinlik çok daha doğru bir tercih olacaktır. Konuşma fırsatınız olmalı ki birbirinizi daha iyi tanıma şansınız da olsun.

Buluşmaya herhangi bir anlam yüklememek ve tanıma sürecinden sonra olayların gelişimine bakmak, sağlıklı bir ilişki açısından daha faydalı olur. Başta hoşlandığınızı düşündüğünüz birisini, bir süre sonra çekici bulmayabilirsiniz, bu sebeple acele etmemek gerekiyor.

İyi olduğunuz aktiviteyi seçin. Etkileyici gözükür. Ben mesela genç, bekar, bıçkın bir delikanlı iken bilardo veya satranca gidelim derdim.

Ben bilmem derse, ustasından öğrenirsin ehehehe yapardım. Hey gidi hey.

Yemek yeme konusunda doğuştan yetenekliyim zaten.

Buluşma için de yine yetkin olduğunuz alanlara yönelin. Güzel bir tiyatro oyunundan sonra oyun metni, reji vs konuşmak da kültür ile etkiler.
Sen yemek yapma konusunda da yeteneklisin ya. Fkjfjf

Geri