İlk buluşmada tokalaşmak mı yoksa sarılmak mı daha uygundur?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İlk buluşmada tokalaşmak mı yoksa sarılmak mı daha uygundur?

Hiçbiri. Baş ile selam vermek yeterli.:)

Erkek olan taraf gözlemleyecek. Mesafe korunarak bir şekilde el uzatılıyorsa tokalaşılırsın, adım atılarak size doğru yönelinmişse sarılırsın.

Sosyal ilişkilenmelerin tamamında böyledir. Bir kadın bana elini uzatmadıkça tokalaşmak için de el uzatmam mesela.

Olur mu canım. Kucağımıza almamız uygun olur.. Tevbe estağfurullah

Samimiyete göre değişir işte amaaan ilk defa gördüğün birine de sarılmazsın mk (date vs onu bilemem)

elini kalbine götürüp kafayi saga dogru egmek… dkxlandn

Ben forumdan kızlarla buluşunca paldır küldür sarılıp mucuk mucuk yaptık :) canlarım benim.
Kime nasıl yaklaşacağını bilmiyorsan nefes alma zaten.
İmanlı hatunlara baş selamı veriyorum her zaman..
Erkekerle asla öpüşmem, hiç sevmem.. kafa da tokuşturmam.. tokalaşmak yeterli.

Salgın döneminden sonra kimsenin sarılmaya hevesli olduğunu sanmam ayrıca birçok hastalık yakın temas ile bulaşabilir.

@HosgeldinHarunAbi tarafından ifade edildiği gibi nezaket kuralları gereği, kadından ilk hamle gelmezse erkek elini bile uzatmamalıdır.

Sarılmak mekruh, tokalaşmak münasiptir…

buluşacağınız kişiye sorarsınız

MIRC üzerinden tanışıp ilk defa buluşacağız herhalde, o halde ciddi bir mesaj yazayım.

Ben sululuk sevmem, hele ilk buluşmada sarılalım, kucaklaşalım, yok şöyle bir tartalım iki pat pat iyiymiş iyi falan filan, sevmem.

Araya mesafe de koyarak el uzatırım, hatıra makdasıyla da bir poz alırız, anı kalır, bitti gitti.

Adsız.png

Geri