Soru C İlk buluşmada ne yapsa bir daha ikinci buluşma olmaz?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
sakız çiğnerse ve dişisini etkilemeye çalışan Arizona kertenkelesi gibi dans yaparsa olmas..

ben genellikle sıkılıyorum zaten ekstra bir şey yapmasına gerek yok....
ama adet yerini bulsun derseniz telefona çok bakarsa olmaz...

Çok telefonla oynayıp çaba göstermez ise saygı göstermezse ikincisi olmaz..

Hanımefendi, susun ve beni sonuna kadar dinleyin..." dedikten sonra okuyacağım BATTANİYE MANİFESTOSU'na katılmaz, destekleyici cümleler kurmazsa, anında mekanı terk ederim.

Değil ikinci kez, bir bukuç kere dahi buluşmam.

Çekimle alakalı aslında şu olmazsa olmaz diyemem otobüs şoförlerini ezberlemiş biriyim sonuçta :d
ama çok fazla telefonla oynaması beni sinirlendirir sonra mancınıkla fırlatıyorum değil mi @Run

geyiğini bile yapamayacak kadar uzağım şu olaylara.: )))

oşın, kadınlar hakkında büyük yanılıyorsun dostum. şimdi adamın sohbetinden, ses tonundan, fotoğraflarından etkileneceğim ama karşıma gelecek; dişler sarı, eller bakımsız, kıyafet özensiz, odak benden başka her yerde, kaba, ortamda nasıl davranması gerektiğini bilmeyecek… ama ben ondan hoşlanmaya ve görüşmeye devam edeceğim? sebep?lghjfh

Moderatör tarafında düzenlendi:
oşın, kadınlar hakkında büyük yanılıyorsun dostum. şimdi adamın sohbetinden, ses tonundan, fotoğraflarından etkileneceğim ama karşıma gelecek; dişler sarı, eller bakımsız, kıyafet özensiz, odak benden başka her yerde, kaba, ortamda nasıl davranması gerektiğini bilmeyecek… ama ben ondan hoşlanmaya ve görüşmeye devam edeceğim. sebep?lghjfh

yorumum kadınlar üzerine değil be stock, her iki taraf için de literal bir olgudan bahsettim. demek istediğim şu; birinden gerçekten etkilenmişsen, bazı kusurları büyütmezsin. tabii ki sarı diş, bakımsızlık, ter kokusu, kabalık gibi şeyler çoğu insan için iticidir, buna kimse itiraz edemez. ama benim bahsettiğim şey o değil, insanların hoşlandığı kişiye karşı daha toleranslı olabilmesi.

kaldı ki insan internetten iki fotoğraf bir video görüp aklımdan çıkmıyor seviyesinde etkileniyorsa gerçek anlamda bir hoşlanma değil zihnin yarattığı bir idealizasyondur. yani aslında kişi insana değil, kendi kafasında yarattığı versiyona hoşlantı hissetmiştir.

benim izah etmek istediğim daha önce canlı kanlı yüzünü görmüş, iyi kötü bir ortamda bulunmuş ama ilk defa başbaşa dışarı çıkma eylemi, şimdi bu konuları forum üzerinden konuştuğumuz için insanların aklına gelen tek şey internetten tanıştığı biri ile daha önceden hiç görüşmediği ve ilk defa buluşacakları.

hoş biz buralarda nickine aşık olup mouse ile nickini okşayan insanlar bile gördük fsdkfsdjkf.

ayıca teesüf ederim, benim gibi bir bursa beyefendisine kadınlar hakkında yanılıyorsun demeyi de yakıştıramadım.

elbette yanılıyorum ahahaha. kadınlar hakkında yanılmayan bir canlı göstersene bana. adem ile havva bile bir elma yüzünden kavga etmişler. bir elmanın bokuna düştüğümüz hallere bak.

yorumum kadınlar üzerine değil be stock, her iki taraf için de literal bir olgudan bahsettim. demek istediğim şu; birinden gerçekten etkilenmişsen, bazı kusurları büyütmezsin. tabii ki sarı diş, bakımsızlık, ter kokusu, kabalık gibi şeyler çoğu insan için iticidir, buna kimse itiraz edemez. ama benim bahsettiğim şey o değil, insanların hoşlandığı kişiye karşı daha toleranslı olabilmesi.

kaldı ki insan internetten iki fotoğraf bir video görüp aklımdan çıkmıyor seviyesinde etkileniyorsa gerçek anlamda bir hoşlanma değil zihnin yarattığı bir idealizasyondur. yani aslında kişi insana değil, kendi kafasında yarattığı versiyona hoşlantı hissetmiştir.

benim izah etmek istediğim daha önce canlı kanlı yüzünü görmüş, iyi kötü bir ortamda bulunmuş ama ilk defa başbaşa dışarı çıkma eylemi, şimdi bu konuları forum üzerinden konuştuğumuz için insanların aklına gelen tek şey internetten tanıştığı biri ile daha önceden hiç görüşmediği ve ilk defa buluşacakları.

hoş biz buralarda nickine aşık olup mouse ile nickini okşayan insanlar bile gördük fsdkfsdjkf.

ayıca teesüf ederim, benim gibi bir bursa beyefendisine kadınlar hakkında yanılıyorsun demeyi de yakıştıramadım.

elbette yanılıyorum ahahaha. kadınlar hakkında yanılmayan bir canlı göstersene bana. adem ile havva bile bir elma yüzünden kavga etmişler. bir elmanın bokuna düştüğümüz hallere bak.
erkekler için işler değişebilir diyeceğim ama aldığın bazı etkileşimlerden anladığım kadarıyla bazı kadınlar için de durum, bahsettiğin gibi ilerliyormuş.jsjsjsj rabbim korusun……

eve gidelim dersen
bugün olmaz canım belki yarın diyebilir
hayırlısı ya

Geri