Ilk bulusmada hersey muthis ilerlerken hesabin geldigi an erkegin ufalamasi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hersey guzel gecti oysa. sohbet muthis ilerliyor, her iki taraf cok rahat. uyum var, elektrik var, gulusmek var. "EVET! kesinlikle tekrar bulusacagim kisi" diye aklindan geciriyorsun. ustelik tam bir beyefendi (UHG UHG TOO EARLY TO JUDGE).

ta ki... ta ki hesap gelene kadar. karsinda ki adam birden hesap kitap yapmaya basliyor. 50% 50%? veya herkes kendi yedigini ictigini odesin?

iste o an anlarsin. bir cok sey anlarsin o erkekle ilgili. o guzel gecmis olan zamanin, sohbetin, gulmelerin hepsini yok eder bu hareket. sasirir kalirsin. elbette ustune duseni yaparsin, fakat tekrar gorusur musun? kendi adima HAYIR.

Etiquette kurallarini hem erkeklere, hem kadinlara bildirmek, ogretmek gerek aslinda.

kimse veremeyeceği hesabın altına girmesin, sorun çözülsün.

Bu yazdığın Türkiye'de her 1 milyon buluşmada bir olur. Yazılı bir kural gibi hesabı her zaman erkek öder.

Bulusmaya karar vermeden once cozulebilicek bir durum aslinda. Az cok tanistigin kisinin jefferson airplane dinleyebilecegini dusunuyorsan "ben de hesap odeyebilirim ne bu egemenlik" der.

Diğer türlü hesabı ödemek için senin tuvalete kalkmanı bekleyebilir.
Ya da sen lavaboya gidiyorum diğip hesabı ödeyip gelebilirsin. Ama "ya aşk olsun" la da karşılaşabilirsin mesela odediğinde.

Hesabı yapan adam cebine gore oraya gelmisse tuvalete gidip geliyorumun arasinda o hesabi oder daha fazla bir şey icilmesin diye. Ulan çok teori var yav

Böyle bir şeye rastlarsanız dikkatli olun, devamı da aynen öyledir.
Muhtemelen çalışan kadın öder mantığı ile sizden medet umabilir.
Cimri erkek kadar kurnazı olamaz.

yer içer sevişiriz
bunların ufalaması olmaz

Bir kere arkadaşımla çift buluşması yapalım dedik bizimkiler tanışsin bakalım anlasacaklar mi diye, öğrenciydik o zaman hesap kitap işleri yapıyoruz tabi, benimkinde de çok para yoktu üstünde, bende vardı fazla para, arkadaşlarla buluşmadan verdim buna, önce almam falan dedi, ya dedim ha bende durmuş ha sende durmuş para önemli değil vs diyerek ikna ettim. Neyse sonra oturduk çay kahve faslı... Gayet anlaştı ikisi hoşuma da gitti tabi sonra benim manita nargile istedi....... Arkadaşimin sevgilisine de sana da ısmarliyorum dedi ona da aldı......... Benim paramla........ Yol paramın bile içinde olduğu o parayla....... Çayı kahveyi ödeyelim diye yaptığım jest sonunda, bozuk paralarla yol parasını denklestirmeye çalışırken buldum kendimi.....

Bir kere arkadaşımla çift buluşması yapalım dedik bizimkiler tanışsin bakalım anlasacaklar mi diye, öğrenciydik o zaman hesap kitap işleri yapıyoruz tabi, benimkinde de çok para yoktu üstünde, bende vardı fazla para, arkadaşlarla buluşmadan verdim buna, önce almam falan dedi, ya dedim ha bende durmuş ha sende durmuş para önemli değil vs diyerek ikna ettim. Neyse sonra oturduk çay kahve faslı... Gayet anlaştı ikisi hoşuma da gitti tabi sonra benim manita nargile istedi....... Arkadaşimin sevgilisine de sana da ısmarliyorum dedi ona da aldı......... Benim paramla........ Yol paramın bile içinde olduğu o parayla....... Çayı kahveyi ödeyelim diye yaptığım jest sonunda, bozuk paralarla yol parasını denklestirmeye çalışırken buldum kendimi.....
sklljksşjskşjskhsjjshjsjssjhs

DHTKwAsXoAALyeZ.jpg

ahahah. ayyy. ilk buluşmalarımı evimde yaptığımı söylemiştim. hiç elleri boş gelen olmadı.

Arkadaşlar bahsettiği kişi zaten @Aze nin son sevgilisi, yıl milattan önce 420 falan. Adamın para yoktu, ben de çoktu ha.. tabii İsviçre frangı geliyor, çok olur tabii o dönemde.
O günden sonra nasıl birisi oldun onu da anlat Azekuş :) yıllardır simit alıp yemediğin gerçeğinden bahset ahah.

ben de ‘cüzdanımı unutmuşum’ bahanesini yemek durumunda kalıp, 50 tl de taksi parası vermiştim…….

Ben hep Lahmancuncuya götürürüm.:) Hiç öyle bir derdim olmaz.:)

ilk bulusmayi da odesinler bir zahmet. İlerledikce ortak olabilir de ilk bulusmadan boyle yapiyorsa cimridir. Cimri erkekten olmaz.

Erkeğin maddi gücüne bağlı olmakla beraber genelde çoğu erkek, kadının hesap ödemesine sıcak bakmıyor.

Kız kuzu çevirme yemiş olamaz. Okadar da bulundursun Üzerinde erkek bu yani.

Geri