İlk buluşmada flört nereye götürülmeli?

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İç sesim eve götürür yaz lan diyor ahaha.
Sakin restoran tercih ediyorum. İlk buluşmada hatuna nereye gidelim diye sormam!

Bı insan flörtöz biriyle niye bulussun

Ulan Süreyya hanıma sinirlendim hırs yaptım, kocaman bir tabak şeker pancarını nasıl yedim farkında değilim..

Sinema
Hic unutmuyorum...
Yasim 17 idi.
Cok hos bi cocukla flörtlesiyodum.
Neyse..cep telefonlari yeni yeni modaydi.
Ama baglanti kurmak pahali oluyodu.
Biz anlasmistik.
Su gün su saat sinemanin önünde.
O günde sinemada nostalji bi zimbirti vardi.
Disney'in Alaaddin yapimini oynatiyorlardi.
Buna paralel olarak unfaithful u da oynatiyorlardi.
Yok buna girelim dedi.
Benim kafa calisiyo haril haril.
Öyle ciddi sey izlemek istemiodum.Hem sadakatsizlik felan neyi ima etmek istio bu felan.Bu ne demek istiyor.
Kur kafada kur.
Neyse..dedim ben bu cizgi filmi izlemek istiom.
Lan ciddi olamazsin der gibi bir bakis atti.
Ciddiyetimi anladiktan sonra aldi bu iki bilet.
Girdik oturduk.
Cok seviyorum bu Disneyi.
Ben mesut mutlu izlerken bu uyuya kaldi.gsjsjsn
Baktim yanima.
Offff bu ne?Sinema cikisi son kez gördüm.

Yani velhasil..sinemada anlasiliyor.

@Süreyya inanılmaz benzer bir hikayeyi ben de yaşadım. Bizim lise bitmiş ama lise önünde hatun kovalamaca işleri yapıyorduk.
Benim kuzenin sevgilisi vardı, ve kızın samimi arkadaşını baya ayarlayacaz :) o zaman benim murat 131 var, lisenin önünde götünü kaydırma falan yapıyorum kızların çıkışı beklerken, neyse bu altı düşük olduğu için yukarı kalkmış logar kapağına altını vurup arabayı bozduk.
Sonrasında sinemaya gittik dolmuşa binip, sadakatsiz filmi yeni gösterime girmişti, ulan onca film arasından ona girelim dediler. Kız sevgilisinden yeni ayrılmış, aldatılmış.
Neyse iki sevgili ayrı oturdu arkada bir yere, ben kızla oturdum ve film başladı. Ulan bildiğin erotik film gibi ahah. Kız başladı hüngür hüngür ağlamaya, resmen psikoloji bozuldu kızın.
Bir daha ilk buluşmada sinemaya gitmek mi? Asla :) haah.

Ay iyi ki girmemisim o filme.

Ay iyi ki girmemisim o filme.
Bir de beni düşün, o yaşlarda yanında lokum gibi hatun, hormonlar tavan ahahah. Kız ağlıyor ve ben teselli ediyorum ahaha.
Ulan berbat bir gün olmuştu ya, sonrasında kızı bir daha görmedim.
Zaten filmi sonradan izledim, bitiremedim ki :) kız çok ağlayınca çıkıp hamburger yedik eve gittik sonrasında.

Bir de beni düşün, o yaşlarda yanında lokum gibi hatun, hormonlar tavan ahahah. Kız ağlıyor ve ben teselli ediyorum ahaha.
Ulan berbat bir gün olmuştu ya, sonrasında kızı bir daha görmedim.
Zaten filmi sonradan izledim, bitiremedim ki :) kız çok ağlayınca çıkıp hamburger yedik eve gittik sonrasında.
Niye teselli ediyon sende?

Ay bi tane daha vardi.
Onu da yarin anlatayim.

Niye teselli ediyon sende?
Klasik taktik canım, işte o adam şöyle böyle, üzülme, zaten seni hak etmiyordu. Ben onun gibi değilim falan fıstık işte :)
Kız çok güzeldi ya suri.
Sonraki sevgilimi gel seni annemle tanıştıracam yalanı ile eve götürmüştüm ahah. Annem teyzemlere güne gitmişti :)

Kebapci Mustafa abi var.. sohbeti de on numara. Flortoz goturulur. Goturmustum..:D

Klasik taktik canım, işte o adam şöyle böyle, üzülme, zaten seni hak etmiyordu. Ben onun gibi değilim falan fıstık işte :)
Kız çok güzeldi ya suri.
Sonraki sevgilimi gel seni annemle tanıştıracam yalanı ile eve götürmüştüm ahah. Annem teyzemlere güne gitmişti :)
Sonraaaaa??

Klasik devam canım, hay aksi nereye gitmiş bu kadın ya :)
Sonra fotoğraf albümüne bakarken, eller yavaşça omuza gidiyor, sonrasında beli kavra falan. Bir baktım hatun yan yan kayarken sedirden düştü aşağıya ahah.
Yalnız kadınların yaşı kaç olursa olsun, şu anne ile tanışma muhabbetine düşmeyecek kadın yok. Bayılıyorlar bu işe, yıl 2022 hâlâ çok işe yarar.
Kadınları manipüle etme konusunda en büyük yardımcım annem, tabii kadın bunun farkında değil ahah.
Sonrasında kız bir daha bize gelmek istemedi Suri, birkaç kere kafede buluştuk ve bitti.
Sonrasında Doğan SLX araba aldım ve hedef büyütüp, kendimden yaşça büyüklerle takılmaya başladım.

Klasik devam canım, hay aksi nereye gitmiş bu kadın ya :)
Sonra fotoğraf albümüne bakarken, eller yavaşça omuza gidiyor, sonrasında beli kavra falan. Bir baktım hatun yan yan kayarken sedirden düştü aşağıya ahah.
Yalnız kadınların yaşı kaç olursa olsun, şu anne ile tanışma muhabbetine düşmeyecek kadın yok. Bayılıyorlar bu işe, yıl 2022 hâlâ çok işe yarar.
Kadınları manipüle etme konusunda en büyük yardımcım annem, tabii kadın bunun farkında değil ahah.
Sonrasında kız bir daha bize gelmek istemedi Suri, birkaç kere kafede buluştuk ve bitti.
Sonrasında Doğan SLX araba aldım ve hedef büyütüp, kendimden yaşça büyüklerle takılmaya başladım.
Simdi ben Amerikadayken..
Sen nerdeyken nerdeyken?
Ben Amerikadayken..

Geri