Ilk bulusmada dogum tarihi, dogum yeri ve dogum saatini sormak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bunlar az ben tc kimlik numarasında yazan seri numarayı öğrenmeden salmam.

burcundan, hangi saatte doğduğundan, yükseleninin ne olduğundan önce nerede doğduğu, neler yaşadığı, karakterini hangi etkenlerin belirlediğini, aç mıdır açıkta mıdır gibi daha real hakikatler üzerinde yoğunlaşın. benim bile çocuk olduğum zamanlarda 'burcun ne' gibi sorular 'hangi rengi seviyorsun' minvalinde çocuksu komik üzerine geyik yapılası mevzulardı. şimdi neden herkes tarafından bu kadar ilgi ve alaka gösteriliyor anlam veremiyorum...
hapiniz mi falcı oldunuz?

Banka hesap kartlarının arkalı önlü fotokopisini de isterim.

Astrolojiye ilgi duyuyordur. Doğum saati kimsenin aklına gelmez yoksa.

Ilginc bir sohbet olur.

sinastri haritasına da bakmadan buluşmaya gitmek, ne bileyim...

+ erkekler bu konularda fazla bilgi sahibi olmamali, en azindan ciddi dusundugunuz erkek. ben tehlikeli buluyorum ya. bir kac kisiyle tanismistim ve no comment. bunlar tehlikeli. valla inanmasinlar, ilgi duymasinlar, haberleri olmasin daha iyi :d veya var oldugunu ve dogruluk payi oldugunu bilsinler, ama ilgilenmesinler. cahil kalabilirler bu konuda, puan kesmeyiz

Bu yüzden buluşmuyorum kimseyle vakit kaybı

bu devirde kimlik bile soracaksin

İkinci buluşmada sorulmalı sanki laf arasında konusu geçmiş gibi.. Yoksa bu hayati bilgi göz ardı edilemeyecek önemde ve ciddiyettedir kadınlar için.. :))

Sorsunlar amacı belli, onlara mükemmel doğum tarihim ile üzerine nakış gibi işlenen doğum saatimi vereyim. Yorum yapmasına da gerek yok ne kadar mükemmel olduğumu biliyorum...

ilk bulusmada ayak numarasini sorarım kesinlikle ornek 38 mi dedi inanmam ayagini kaldirmasini solerim kendim bakmam sart 37 yukarisina katlanamam da . sori gözelim

o deilde ilk buluşmada burcunu soran kisisi peki?

200.gif

Evet siz doğum tarihinizi gün, ay, yıl, saat olarak verin ben sizi tanımak için sizi darlamam. Öğrenirim :p

Geri