Ilk bulusmada dogum tarihi, dogum yeri ve dogum saatini sormak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Biriyle tanıştığım zaman genelde, nereli olduğunu,yaşını,işini hayatta sormam.insanlar hakkında bazı şeyler umrumda değildir.

ilk buluşmada Süreyya'ya yedi sülalemi bile anlatabilirim, yeter ki o ilk buluşma olsun.

geçmişe değil
geleceğe bakalım derim

Sanılanın aksine, reelimde astrolojiyi ilişkilere kolay dahil etmiyorum.
Bi ara arkadaşlarım reklamımi yapip milleti başıma bela ediyordu. Tembihledim artık.

doğum saatimi soranlar oldu ama
anam beni ciddiye alıp söylememiş ben seni ciddiye alıp nasıl söyleyim.

Doğum haritasına bakıyoruz. Doğum tarihi abes karşılanmaz ama doğum saati sormak tuhaf kaçar bence. Bana sorsa bir garipserim yaniii skljs

buluşmadan önce öğrenin bunları. direkt sormayın ürküyorlar, kendi burcunuzdan bahseder gibi yapıp onlara yol açın. doğum gününü öğrendiyseniz bile yapın bunu çünkü bi anda merak ediverirler ''ya ben anlamıyorum ama noluyorum ki ben şimdi şunda doğdum'' falan derler. burcu öğrendikten sonra gerisini halledersiniz. yükselen falan sonraki aşamalar. annelerini hemen olaya sokmaya gerek yok, yay falan çıkarlar. üzülürsünüz.

Çokta önemli bişi değil, sormasaniz da olur;d

Bunu ilk buluşmada soruyorsanız yazışma da ne soruyorsunuz? Anayasanın 27. Maddesini mi dndnddndnd

Önemli bi detay cidden.. burcunu duyupta yol da verebiliriz..

Uyum analizi ve daha derin bir araştırma için gerekli bilgiler.. :) Artık erkekler kadınlardan çok daha hakim her şeye. Bu soruyu ilişkinin başlangıç evrelerinde sormamak gerek. :)

Geri