Ilk bulusmada dogum tarihi, dogum yeri ve dogum saatini sormak

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Ben sorarım arkadaş. Ya Burcumuz uymazsa? Boşa masrafa ve zaman kaybına girmeyeyim.

Burç uyumuna bakacaktır inanıyorsa böyle şeylere bakması normal :p

Murat kesin soruyordur.

ilk buluşmada değilse de ikincisinde kesin sorulur jgjg erkek kısmısı bilmez, gider validesine sorar. erkek analarının bu noktada uyanması gerekir. bir erkek, doğum saatini soruyorsa mutlaka bir sevdiceği vardır...

üni'deyken bu çet met işleriyle iyice kafayı sıyırdığım zamanlar....
arkadaşlar da öğrenmişti artık kayışı her kırdığımda çete girdiğimi.
napıyon lan ag saatlerce, diye kızarlardı bana :d
kızlar mızlar işte konuşuyorum olum, der geçerdim.
nerde lan bu kızlar, burda mı, derlerdi.
yok, şurda, burda filan deyince.
olm sen gerizekalı mısın burdan olmayan kızla konuşulur mu, sorsana önce bi nerden, napıyor, kaç yaşında filan diye, derlerdi.
şimdi o arkadaşlarım evli ve 1-2 çocuğu var.

Kesinlikle iletişim kurduğum insanın öncelikle burcunu merak ederim yükseleninden ziyade burcunu öğrenmem kâfi.
İletişimin şeklini/yönünü bir insanın burcu belirler bu kadar basite alamam durumu.. :)

Son düzenleme:
buluşmaya kadar bekleyen cindir…. flört aşamasında sorarım; itina ile doğum haritası çıkartılmadan olmaz o iş, eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. yükselen burç kontrolü, burc uyumu, olumlu-olumsuz yanları, kulak burun boğaz dahil olmak üzere tüm detaylar incelenmelidir…..

05 05 19.. 22: .. Üsküdar ehehe.

Burcumu öğrendiğinde karşı tarafın bana hazırladığı sürpriz :D

odun_atesi.jpg

İlk olmasa da daha sonraki günler sorulur yani , kızlar sorar .p

ilk buluşmada doğum tarihi, doğum yeri, doğum saati sorarsa kalkar giderim o masadan diyenler

Çok robotik bir görüşme suni bir sohbet olur ve herkes dagılır. Çocukmuyuz Sjsjs

Burcumu sorsalar ikilemde kalırsınız.:)
Kimlik 10 mart/Gerçek 24 mart

Geri