ilk aşkınızın ulus- sincan hattında dolmuşçu olması

Konu sahibi son olarak 2766 gün önce görüldü
tam bir hayal kırıklığıdır. eşofmanın altına topuğu ezilmiş kösele giydiğini görünce dolmuşun içine kusasım geldi ama mazimiz vardı kıyamadım. ahshdjf
oysa mavi gözlü yakışıklı dolmuşçu mu olur lan! :((((

[YOUTUBE]2NxXG_BOAkY[/YOUTUBE]

Şöfer seni mutlu edemezdi bak kibariye ablanın basına gelenlere. Yol yakınken bitmis iyi olmus bence :D

Keçiören'in dolmus hattında olabilir benimki de şsdfghşkl

bi de saçları jolelemiş pilot gözlük takmış toplama bilgisayar kıvamında. elinde de s4 eşşek kadar bi yandan direksiyon çeviriyo bi yandan sigara içiyo falan. çocukken güzel çocuktu da büyüyünce bozmuş. oysa ne hayaller kurardım lan taklaya geldi aşkımız ikimiz de şaşkınız

duygulandım lan! gideyimde ilk aşkıma mesaj atıyım rüyamda gördüm seni diye

vites kolunu hunharca kullanması aklınızda kalacak şeylerdendir.

en sevdiğim hepinizcahilsiniz temalı başlıklardan biri:P

müsait yerde indirmiştir

Mustafa Kemal Atatürk'ün böyle bir sözü var mı bilmiyorum ama daha önce Türkiye Şöförler ve Otomobilciler Federasyonu bunu kullanmıştı :

XLp8YD.jpg

Bu açıdan bakarsak, gayet olağan ve güzel bir şey. :T:

Dolmuşta biz yol Paris değil la bize her yer angara caliyodur.

Bknz: ben sevdim eller aldı da içimde acı gaaldiiiiii

Meslek yönünden eleştirilecek bi yanları yok zira çoğunuzdan zenginler. Kro ise de sevgili olma bunu da mı biz söyleyelim. ne yani bu başlığın amacı şimdi ?

travesti olup geçtiğin dolmuşta kaldırım üzerinde pazarlık yaparken görmekten kat ve kat iyidir sanırım , ama yumurta topuk ayakkabının arkasına basıp , eşofman giymiş kararsızım , birde mevzunun troll olabilitesi yüksek eşofman giyen dolmuşçu görmedim , ağır abiler eşofman giymez çalışırken

en sevdiğim sözlük konularından=)
kamer tarafından açılmış konu ziyadesiyle

Forumda bazı yazı yazamadığım alanlar var. Kitlendiğim ve zorlama da olsa bir şey çıkmayan.

İşte bunlardan birisi.

Dolmuşların arkasına yazılan güler misin ağlar mısın yazıları gibi soru.

Geri