ilk aşkınız ile yıllar sonra karşılaşmak

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*İlk olduğu için izleri hala vardır ve bu karşılaşma kişiyi tuhaf hissettirecektir.

*Zor bir durumdur.Kişi ne diyeceğini bilemeyebilir,terler ve 2 kelimeyi bir araya getiremez.

Terlemeye başlar. Aşk acısı çekme duygusu hissettirir. Bunun SOnunda solugu meyhanede aldırır. Hadi geçmiş olsun

Sürekli görüyorum , karşılıksız olduğu için adamın benden haberi bile yok ama her görüşümde ilk görüşümdeki gibi heyecanlanıyorum.

Artık bir anlam ifade etmez gibi geliyor

Ben bunun için mi geceleri gündüzleri karıştırıyordum düşüncesi ile derin bir hayal kırıklığı yaşarım herhalde.:p

Oturduğum evin hemen iki bina yanında oturuyor zaten. Eşi aynı okuldan arkadaşım çok tatlı 2 oğlu ile pazarları markette karşılaşıyoruz ara ara.
Sabahları ise gittiğim zaman görüyorum bazen:D

Yani çok bir sey ifade etmiyor hatta annemle guluserek muhabbetini ediyorum. Geçiyo geciyo:p

Yıllar sonra görünce ayy sana ne olmuş demiştim :o gitmiş o güzelim saçları,sarışınlığı,zayıf hali dombilik bişey olmuş .p

Hiç birşey hissetmiyorsun.Yıllarca görmediğin için hissin gidiyor zaten.

Buyuk ihtimalle gorsemde tanimayacagim

ay instagramım da bile ekli :D Like laşıyoruz falan :kiki: hala bir sevgilisi yok benden sonra saç sakal ideoloji bayağı değişmiş :kiki: ah şahin ah

İlk aşkımı hatırlamıyorum ya o kadar çok olmuş ki. İlkokul dönemim falan muhtemelen lnlhfjnk

yolda görsem tanımam şimdi. ilkokulda bir dönem bile sınıfımızda barınamamış, okuldan atılmıştı. sorunlu kişileri bulmamın temeli o yıllara dayanıyor yani. asdfghjk

Bkz; İlk aşkınız ile Beyoğlu'nun üçüncü sınıf bir barında karşılaşmak.

Üstünden 25 yıl geçmiş, düğün davetiyesi gelmişti düğün sabahı iptal haberi geldi. Üzülmüştüm adına. Allah yolunu açık etsin.

Aynı mahalledeyiz; ama hiç karşılaşmadık. Evlenmiştir muhtemelen.

Geri