Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hala canlısınortadakiler iyiydi amatesellim var yani :hih:
Bence sen denek olarak kullandın merakını giderdin.Birnevi birseyleri ogrendin tabi bağlanmayi hesap etmeden tabi cok körpeydin herseyi olurunda gelisti..ilk aşkım geçimsiz bi pislikti ama kötü karakter olması çekici kılıodu ömrümde gördüğüm en işveli hatundu açıkcası temel içgüdü filminde sharon stone nun oynadığı catherine tramell karakteri gibi sigara içip poz keserdi (: yaşı benden 4 yaş büyüktü ve ben bayanların erkeklerden daha önce olgunlaşıp ilişki olayını sırtlanabildiğini 15 yaşında öğrenmiştim tabi tekmeyi yedikten sonra ilk aşk deneyimdir son aşka inanmıyorum çünkü aşk iyi bişi değildir o yüzden birkere olur yani bana bikere oldu ondan sonrakilerse tutku,sevgi,yada saygıdan meydana gelir
Bence sen denek olarak kullandın merakını giderdin.Birnevi birseyleri ogrendin tabi bağlanmayi hesap etmeden tabi cok körpeydin herseyi olurunda gelisti..
Onu filmlerdeki aktrise benzetmende hayli farkli bir durum.
Elbette herkesin iyi ve kotu yani vardir.Maksat sana benzeyeni bulmak onla ebediyeti düşlemek.
Kendinden buyuklerle iliskinin olmasi cok nadir birsey ama bunu unutma yaş olgunluk getirmiyor onemli olan kişinin kendini yetiştirip ,geliştirmesi oyle degilmi??
Şayet artik buyudugune gore vede bunu unutma o pislik dedigin kadin senin tercihindi ve senin hayatinin bir parcasiydi ona pislik demek yakismiyor sana aldatsa dahi sen boyle konusma bence cunku pislik olsada senin onda ögrendigin seyler vardir.Hayat bu kendini sev ve degerli kil her zaman.Sen kendine caresin baska hic kimse degil.
Yani zıt taraflar birbirini çeker hesabı.Ben şöyle yorumlayacağim.kazın ayağı öle değil işte madur taraf bendim zaten ki bu yüzden bahsederken neyzen tefik gibi aktarıorum hala çekicidir ve hala biraz severim maalesef deneklikten değil aslında mustafa sandalın bir şarkısında şöle bir bölüm vardır sanırım en iyi böle izah edebilirim
"gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni"
tabi çocuktuk ozamanlar şimdi durum farklı (: şu an 29 yaşındayım
Yani zıt taraflar birbirini çeker hesabı.Ben şöyle yorumlayacağim.
İlkler unutulmuyor ,farklidir.
Ceyhun Yılmazdan dediği gibi "Sevdiğim ikinci kadinsin.Sevmeyi onda ogrendim ilkim degilsin ama sonum ol.."
Sende guzel diyebilcegim taraf ne istedigini o zamandan bilmişsin.
Son olarak valla sevdigim adam olsan eskiyi bana boyle anlatsan hayatim boyunca yuzumu gormezdin .![]()
Sıradışı[emoji2] ama bana sorsan bu gerçek sevgi olamaz.Anlatmaya çalıştığımda buo böyle anılmayı seven yaramaz bir kızdı
yırtık pırtık bluejeanle gezen saçları mavi kırmızı hertarafı piercing dolu bi hatundu