İlk aşkı unutulmaz yapan sizce nedir?

Konu sahibi son olarak 2275 gün önce görüldü
İlk aşkı unutulmaz yapan sizce nedir? ve o kişi sizin hayatınıza ne kattı? hayatınızdan ne aldı?

İlk aşk da unutulur. O an için unutulmayan sonuncudur.

ilk ask, her zaman diger duygulardan arindirilmis ve temiz olanidir. digerlerinden farkli yapan budur. hayatimdan birsey almadi ama cok sey katti.

Geriye ket vurmakta üstüme yoktur, adını hatırlıyorum ama soyadını unutmuşum simdi saatlerce neydi diye düşünürüm

Masumiyetidir bana göre. Kirlenmeden, saf ve en temiz duygularla sevmek en büyük etkendir bu duruma.
Zaman geçtikçe gelinen durumların kaçınılmaz sonu olan ayrılık girmiş ise, unutulmaz. Bu serüven, bu şekilde.

İlk aşkta unutuluyor
sadece adı unutulmuyor ilk sevgilin olduğu için

Kardeş kapıyı kıranla kapıyı çalanın verdiği his aynı olur mu ?

O ne demek edri ya

gece gece aforizma kusuyorum kjsjs

Yani kapıyı kıranın verdiği zarar daha cok olur ya. Kapıyı kıran zorbalık yapar ve daha net zarar verir.
İlk aşk böyle biraz zorbalık gibi hiç bilmediğin bir his gelip oturuyor ya içine sonra atsan atamazsın satsan alan yok. E bilmiyorsun hissiyatın ne oldugunu da bu yuzden acısı cok olur.
ama kapıyı çalan öyle degıl , kimin geldiğini kapı çalışından anlayabiliyorsun, en azından birinin geldiğini yani. Hazırlıklısın, o yuzden katlanılabilir oluyor.

Öyle yani

gece gece aforizma kusuyorum kjsjs

Yani kapıyı kıranın verdiği zarar daha cok olur ya. Kapıyı kıran zorbalık yapar ve daha net zarar verir.
İlk aşk böyle biraz zorbalık gibi hiç bilmediğin bir his gelip oturuyor ya içine sonra atsan atamazsın satsan alan yok. E bilmiyorsun hissiyatın ne oldugunu da bu yuzden acısı cok olur.
ama kapıyı çalan öyle degıl , kimin geldiğini kapı çalışından anlayabiliyorsun, en azından birinin geldiğini yani. Hazırlıklısın, o yuzden katlanılabilir oluyor.

Öyle yani

Güzel açıkladın :d

Ya bak ilk aşk deyince kalbim sızlıyor yemin ederim yaşadığım en güzel aşktı.
Gözlerime bakınca konuşuyorduk ya gel demiyordu sadece bakıyordu ve ben koşa koşa gidiyordum. Vedalaşırken defalarca geri dönüp sarıldığımı bilirim ya. Birde öyle çok seviyordum ki karşısın da durduğum da ona kızgın olduğumu bilir ve gel buraya derdi. Buna öyle düşerdim ki. Çok sevdim ya tertemiz sevdik :)

hahahh aşşırı masum olması bence. ilk aşkım ilkokul arkadaşım emre'ydi. biz annemle kayda gittiğimizde o da babasıyla gelmişti. ikimiz aynı anda kayıt olduk okula ve aynı sınıfa verdiler bizi. çok iyi ve tatlı bi çocuktu ama hiçbir zaman akademik olarak parlak bi öğrenci olamadı. hdhfs bense sınıfın başarılı ve popüler öğrencilerindendim. denk değildik birbirimize... bana bi kere rodeo'sunu -o dönemin popüler çikolatası- vermişti. ben de en sevdiğim çikolatanın rodeo olmasına karar vermiştim. ^^ bi kere de oyun oynarken istemeden düşürmüştü beni, ben yaralanınca dizime pansuman yapmıştı. :)
hep yan yana oturmak isterdim onunla ama ben kısaydım ve o çok uzundu. hiç yan yana oturamadık ne hüzünlü bi hikayedir bu ahaha. annesi de beni aşşırı severdi bu arada. bana sürekli "sen büyüyünce benim gelinim ol ben seni oğluma alıcam" derdi. bu nasıl bi duygularla oynamadır be teyze. jkjkfk benim annem de onu çok severdi bak, hâlâ ara ara ilkokul arkadaşlarımdan bahsederken hatırlatır emre'yi. hiç denk gelmiyorum sosyal medyada falan, mutludur umarım hayatı.
bi de ilk aşk denilince aklıma hep şu şarkı gelir, ne kadar güzel günlerdi o günler henüz öğrenmemişken hayatı cidden:

Geri