Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet, Türkiye'nin en önemli bestekârlarından Sn. Erol Sayan'ın bestelediği, sözlerini "Unutulmaz" , "Şu Yanan Bağrıma Yaslan Duyacaksın Nesi Var" güftelerinin sahibi şair Mehmet Gökkaya'nın yazdığı Nihâvend eseri icra etmesi için topice izninizle Larien'i takdim etmek isterim.
Bugün bedava ejderya yumurtası almak için sosyal medya hesabı oluşturdum, sağdan soldan istekler gelince dolandım biraz. İlk aşkım da önerilerde çıktı profiline girdim, inek gibi şişmiş, hacı hoca olmuş ihramlı kıyafetler vs. Tam böyle faiz yiyen zengin dincilere dönmüş asdfşkjlkş
Aşk demek iddialı olur. İlk kız arkadaşımla karşılaştım dün D&R 'da. Ayak üstü sohbet ettik biraz, oğluna boyama kitabı bakıyordu.
Whatsapp ya da binlerce mesaj yoktu o zamanlar, çaldır kapat dönemleriydi. Birbirimize mektup yazardık ve ilişkimizden sonra bile yazmaya devam etmiştik. Demem o ki; güzel insanlar, güzel anılar biriktirin ölürken tebessüm etmenize değecek.
Bu kadar uzun başka mesajım yoktur heralde forumda.
Bana her şey onu o kadar hatırlatmaya başlamıştı ki hayaliyle yaşıyor gibiydim.
Dinlediğim her şarkıda, gördüğüm her güzel manzarada yüzü aklıma gelirdi göğüs kafesim sıkışırdı.
Zamanla geçecek bir şey değilmiş ilk aşk, geçmedi.
'Seni çok özlüyorum' dediğinde iyileştim, iyiyim.
ilk aşkımda ikinci aşkımda üçüncü aşkımda... evlenmiş hep dkfj,ilk aşkını unutamayıp hatta ilk aşkıyla evlenenlere hep imrenmisimdir..
acaba bende birinin ilk aşkı olacak mıyım?neden olmasın...(bir umut)