İlk aşk mı unutulmaz son aşk mı ?

Konu sahibi son olarak 567 gün önce görüldü

İlk Aşk mı ? Unutulmaz,Son Aşk mı ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Son aşk.
İlki unutulmasaydı sonrası olmaz dı ;)

Gerçek aşk bir kere yaşanır. Hangisi gerçekse o dur unutulmaz olan.

İlki biraz kıprasım yapıyor arada

Aşk, iki kişi arasında yakın ilişki kurulmadan başlamaz ve insanın kendi zihninde yarattığı hayranlık duygusu "Aşk" değildir.

İlk de olsa son da olsa fark etmiyor çünkü aşık olan kişi şayet kavuşamazsa ya da istenmeyen bir ayrılık yaşanırsa o kişiyi takıntı haline getirebilir ancak bu da tek taraflı ve sağlıksız bir durumdur.

Unutulmayacak aşk yoktur fakat kişi önce takıntılı ruh halinden sıyrılmalıdır yoksa boş yere kendine eziyet edecektir.

İlk aşk her zaman anı olarak kalır ama 30 dan sonra yaşanan aşkın izi kalıyor derinden

Aşk, iki kişi arasında yakın ilişki kurulmadan başlamaz ve insanın kendi zihninde yarattığı hayranlık duygusu "Aşk" değildir.

İlk de olsa son da olsa fark etmiyor çünkü aşık olan kişi şayet kavuşamazsa ya da istenmeyen bir ayrılık yaşanırsa o kişiyi takıntı haline getirebilir ancak bu da tek taraflı ve sağlıksız bir durumdur.

Unutulmayacak aşk yoktur fakat kişi önce takıntılı ruh halinden sıyrılmalıdır yoksa boş yere kendine eziyet edecektir.
+466567785678 bir insan hep mi nokta atışı yapar mük <33

İlk aşk çünkü o ilk duygular tertemizdir. masumane , çıkarsız riyasız

Benim ilk aşkım almancıydı 3 ay çıkmıştık ilk sevgilimdi Almanya’ya gidince uyuyayım ben dedi uykusu ağır heralde hala uyuyor :( 11 yıl geçti jskhsjsjsk şimdi hatırladığımda gülüp geçiyorum çok önemli değil yani nsjdjdkdk

su anki durumuna etki etmedigi surece hicbirini unutmana gerek yok
hepsiyle iyi kotu bir seyler yasiyon
hepsi bir ani
hepsi bir hatira
unutunca unutuyon zaten aklina gelmiyo
unutmaya calismak insanin zihnini de yorar cebini de
aslnda unutmaya calismak demeyelim de..
.. o meyhane senin bu meyhane benim surekli hatirlamak aklindan cikarmamak diyelim
bu durum seni de mutsuz eder cevreni de

Geri