İlişkiyi susarak bitirmek

Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Saçma sapan bir durum. İnsanlar dertlerini rahat bir şekilde herkesle istediği şekilde paylasabilmeli bence

susma tarrak desem desek
anlaşmalı gülebilmeli en azından insanlar

Sustum içime atar gibi sensiz seninle yatar gibi olmaz olanı yaşar gibi aşkı hayallere sığdıramam
Ben seni ölesiye sevdim aman sana uzak olmaya katlanamamm sevgime ruhuma kim karışır ben severseö saklayamammm
Zaten şuncağız dediğim beynimin yarısı böyle saçma şeyleri ezberlemekle dolu....

En sevdiğim bitirme yöntemi. Hiçbir ilişkimi ben bitirmedim. Sustum ve karşımdakinin "gidiyorum" demesini bekledim.

Son düzenleme:
olmayan bir ilişkiyi nasi susarak bitirebilirimki hehehreeeerhe

İhanet ya da şiddet veyahut iki kişinin birbirine yansıttığı kontrolsüz bir öfke yoksa ortada, susarak gitmek bana hiç de adil görünmüyor. Yıllarca emek verdiğiniz birlikteliğin bir gün sonuna gelinebilir fakat uzun olmamak kaydı ile kısa bir ayrılık konuşması yapılmalıdır ki tarafların aklında soru işareti kalmasın. Susarak giden insanların çoğu geri de dönebiliyor fakat o zaman da iş işten geçmiş oluyor.

Kendi adıma her zaman netlikten yanayım.

Cocuk musunuz ya, susarak iliskiyi bitirmekten bahsetmissiniz. Hayatinizdaki hic bir insandan saygi ve sevgi mi gormediniz?
Nasil bir iliski kuruyorsunuz? Karsinizdaki kisiye ya da en azindan kendinize hic mi sayginiz yok?
Yurumuyorsa da guzel bir sekilde oturur, konusur, bitirirsiniz. Daha insanligi ogrenemeyen kisilerin de soyle ahkam kesmeleri beni olduruyor.

Bazen böyle biter. Temsili ben : (

Ekli dosyalar

• 1241AAFC-114C-4D50-BFEE-672B4C9144CB.gif
    1241AAFC-114C-4D50-BFEE-672B4C9144CB.gif
    1 MB · Görüntüleme: 2
Madem bitiyor ağzına geleni sayacaksın :)

hanımlar djkfj hadi lari’nin birazcık kredisi var da bu konularda ahkam kesiyor, ama anna hanım... hani korku filmi izlerken sahne gelir de sesi kısıp gözlerin de kısık kısık bakarsın ya, yine espri yapası gelmiştir diye aynı şekil giriş yapıyorum yazdığınız konulara...

Benim ocak espirim daha güzeldi dkfkfmntndms

Geri