Iliskiyi kim yonlendirmeli?

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Burda kast ettigim soru tum insan iliskilerini ele aliyir ask hayatinizda zaten genelde erkek bi yonlendirme icinde yonetmek degil belirtiyorum. Ama insan iliskilerinin saglikli olabilmesi adina iliskilerde yonlendiren taraf olmalimi? Olursa kim olmali? Ben bu konuyu niye actim:benmi:

İlişkilerde şu kişi yönlendirmeli demek güç sanırım çünkü insanoğlu farklı karakterde ve istekte olabiliyor. Birine normal gelen diğerine absürt gelebiliyor. Aralarında güven ve inanç bağı tamsa oluşabilecek pürüzlerde konuya ve o anki şartlara bağlı olarak mantıklı düşünen,çözümkar yaklaşan tarafın daha sağlıklı düşüneceği kanısındayım ve her şeyden önemlisi de eleştiriye açık olabilmek sanırım. Bunun becerilebildiği ilişkilerde su zaten akıp yatağını buluyor.

kim diye bir şey yok.Değiştirmeye çalışmaktansa yön vermekdaha mantıklı.istekler söylenir ikı tarafta ona göre davranır.

Kimsenin yönlendirmesine gerek yok ki! Her şey yolundaysa gemi yoluna devam eder. Gitmiyorsa, yeni bir limanda yolcu indirip-alma vakti gelmiş demektir.

bana kalırsa tekeri patlatırım bence erkek

Hepsi hikaye, güçlü ve baskın olan yön veriyor bu gerçek.

ilişki uzmanı

Direksiyon hakimiyeti kimin daha iyiyse o yönlendirir. şaranpole yuvarlanmaya gerek yok.

İlişki yönlendirilmemeli, yaşanmalı.

Olmazsa bi bilir kişiye soralim.

Eğer arada sadakat sevgi falan yoksa daha güzel,yakışıklı diğer adaylar yönlendirir

Akışına bırakmak lazım.

Geri