İlişkiye girerken annem babam bizi izliyordu!' Türkiye'yi şok eden olay

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1206 gün önce görüldü

İlişkiye girerken annem babam bizi izliyordu!' Türkiye'yi şok eden olay​

17 yaşındaki Dilek'in acı dolu hayatı tüm Türkiye'yi gözyaşına boğdu. 12 yaşından beri ailesi tarafından bütün köye satıldığını söyleyen Dilek'in, "Satıldıktan sonra annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar" sözleri kan dondurdu.​

-iliskiye-girerken-annem-babam-bizi-izliyordu-tu-5238623.Jpeg

Ailesi tarafından yıllarca istismar edildiğini iddia ederek Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına başvuran Dilek Albayrak'ın anlattıkları tüm Türkiye'nin kanını dondurdu.

"KÜÇÜK KARDEŞLERİMİ DE BENİM GİBİ KULLANIYORLAR"

17 yaşındaki Dilek ve kocası Bahattin'in stüdyoda anlattıkları herkesi şoke etti. Gaziantep'te doğduğu köyde yıllarca tüm köylüye satıldığını söyleyen Dilek, canlı yayında Didem Arslan Yılmaz'dan yardım istedi. "Küçük kardeşimi de benim gibi kullanıyorlar, tüm ailem işin içinde, beni ve kardeşimi ailemden kurtarın!" dedi.

--5238627.Jpeg

"ANNEM, BABAM OTURUP BİZİ İZLİYORLARDI"

Didem Arslan Yılmaz'ın "Seni sattıktan sonra o sırada annen, baban nerede?" sorusuna Dilek, "Annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar." yanıtını verdi. Arslan, bu sözlerin ardından donup kaldı. Dilek'in eşi Bahattin ise araya girerek, "Bunlar ne ki. Daha çok şey var. Hepsini anlatacağım, zamanı gelince hepsini anlatacağım" dedi.

"KAYINVALİDEM BANA AŞIKTI"

Dilek'in kocası Bahattin'in "Kayınvalidem bana aşıktı, kurduğu tuzağı öğrenmek için kayınvalideme aşkımı ilan ettim." ifadelerini kullanmasıyla birlikte stüdyo karıştı. Kayınvalidesi tarafından uyku ilacıyla uyutulan damat, yaşananlarla ilgili kayınvalidesine ateş püskürdü.

"ANNESİ DİLEK'İ 1 KİLO PATATES KARŞILIĞINDA SATTI"

Canlı yayına Dilek'le ilgili telefonlar yağarken isimsiz tanıklar herkesin kanını donduran açıklamalarda bulundu. Tanıklar, annesinin talihsiz genç kızı, "1 kilo patates, inşaat malzemesi ve 1 kilo balık" karşılığında başka erkeklere sattığına şahit olduklarını söyledi.

Canlı yayına Dilek'le ilgili telefonlar yağarken isimsiz tanıklar herkesin kanını donduran açıklamalarda bulundu. Tanıklar, annesinin talihsiz genç kızı, "1 kilo patates, inşaat malzemesi ve 1 kilo balık" karşılığında başka erkeklere sattığına şahit olduklarını söyledi.

şahitliğinize tükürsünler. madem şahit oldunuz neden şimdiye kadar sesiniz çıkmadı? bütün köy diyor, bütttüün köy. ailesiyle birlikte bu işe bulaşan kaç kişi varsa cezasını çekmeli, çekebilirlerse tabii. vicdanı olmayan insana hangi cezayı keseceksek.

bahattin, umarım her daim dilek'in yoldaşı olursun.

benim aklım almıyor, kimin alır ki gerçi. kan donduran olayları bunlar nasıl evlatlarına yaşatabiliyor? ya şahit olanlara ne demeli?! iğrençsiniz ve yatacak yeriniz yok.
dilek ve dilek gibileri umarım aydınlığa kavuşur da çektirenler karanlığa hapsolur, yazık ki ne yazık...

türkiyede artık hiçbir şeye şaşırmıyoruzun canlı kanlı kanıtı bu örnek.
nasıl bir ülke olduk.

şahitliğinize tükürsünler. madem şahit oldunuz neden şimdiye kadar sesiniz çıkmadı? bütün köy diyor, bütttüün köy. ailesiyle birlikte bu işe bulaşan kaç kişi varsa cezasını çekmeli, çekebilirlerse tabii. vicdanı olmayan insana hangi cezayı keseceksek.

bahattin, umarım her daim dilek'in yoldaşı olursun.
Ama Bahattin de cok normal degil canim, kizin saclarini o hale sokan o, insan sevdigine kiyar mi ? Ustelik bi konusmasinda kaynanam bana asiliyordu ben oyunu ortaya cikarmak icin ona eslik ettim ne dediyse yaptim diyor. Kizin hayatini karartmislar.

Ama Bahattin de cok normal degil canim, kizin saclarini o hale sokan o, insan sevdigine kiyar mi ? Ustelik bi konusmasinda kaynanam bana asiliyordu ben oyunu ortaya cikarmak icin ona eslik ettim ne dediyse yaptim diyor. Kizin hayatini karartmislar.
izlememiştim nilü; bilgim sadece sosyal medyadan. bahsettiğin gibi bir durum söz konusu ise dilek'in tamamen devlet koruması altına alınması gerekmektedir. -hoş, devletimiz ne kadar koruyabilecekse- bunlar sadece izlediklerimiz, bir de hiç haberimiz olmayanlar var. birinin, bir şeyin, bir yasanın bunların önüne geçmesi gerekiyor artık. caydırıcı hiçbir şey yok. şuraya bak bağlanıp 'şahit olduk' diyenler bile var. çekecek sabır da kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: W
izlememiştim nilü; bilgim sadece sosyal medyadan. bahsettiğin gibi bir durum söz konusu ise dilek'in tamamen devlet koruması altına alınması gerekmektedir. hoş, devletimiz ne kadar koruyabilecekse. bunlar sadece izlediklerimiz, bir de hiç haberimiz olmayanlar var. birinin, bir şeyin, bir yasanın bunların önüne geçmesi gerekiyor artık. caydırıcı hiçbir şey yok. şuraya bak bağlanıp 'şahit olduk' diyenler bile var. çekecek sabır da kalmadı.
Devlet memurlari da istismar etmis, yani kimin eline gecse kizi mahvetmisler. Isterdim ki Turkiyeden uzakta bi yasantisi olsun, cunki bu kizi taniyan herkes simdi ya aciyarak, ya kotu niyetle yaklasacak. Kizin psikolojisini dusunemiyorum bile.

Twitterda sadece 2 dklık bir video izledim. Yutkunamadım. Anında gözlerim doldu. Donup kaldım.
Bunları bir insanın yaşadığını bilmek o kadar zor geldi ki.
Kızcağızın bedenen ve ruhen çektiği acı…
Of

yine bir programla karşısınızdayız
konu çok ya

Gündüz kuşağını maalesef izleyemiyorum ama bu konu sosyal medyada da baya yankı buldu birazını izledim cidden tüyler ürpertici aldığı maddeden olsa gerek kızın sakinliği ise ayrı bir üzücü umarım o köyde bu iğrençliğe sebep olan herkes cezasını çeker.

Anne ve baba sıfatı yücedir değerlidir, o iki iğrenç mahlukat için kullanmamak lazım.
İki tane şeytan demek daha doğru olur.
Ulan anne ve baba güvercin bile sırayla gagalarından yavrusunu besliyorlar, ölümüne koruyorlar kargalardan. Şu deyyusların yaptıklarına bak hele.
Bu yavrucağın ahı o mahlukatları cehenneme götürür inş.

Geri