İlişkisini Herkesin Gözüne Soka Soka Yaşayanlar...

Konu sahibi son olarak 1278 gün önce görüldü

Her türlü platformda ölümsüz aşklarını paylaşıp gözümüze sokan insanlar ayrılması en muhtemel olanlar...

sosyal-medya-ciftler.jpg

Seksolog Nikki Goldstein, "Online ortamda birbirine daha aşık görünen çiftler yaşadıkları problemleri ve güven eksikliklerini bu yolla kapatıyor olabilirler." diyor.

o-online-dating-profile-facebook.jpg

Sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapan bu çiftler çoğunlukla dışarıdan onay bekleyenler.

fft99_mf5301166.Jpeg

Bir insan hayatındaki pürüzlerle mücadele ederken sosyal medyada aldığı tüm beğeniler hoş yorumlar o insana destek veren unsurlar - beraber fotoğrafını attığı insan değil, insanların ne düşündüğü onu ayakta tutuyor.

tumblr_mj9eb0sRxC1r66i5do1_500_large.gif

Goldstein, aynı zamanda ilişkilerini sosyal medyanın tepesinden bağıranların bunu partnerlerini sahiplenme amaçlı yapıyor olabileceğini de vurguladı.

BfulW5RCEAAHsAj.jpg

Özünde 'Hey, bu insan bana ait!' veya eski sevgililerine uzak durma mesajı gönderiyorlar. İki türlü de çıkarcı bir hareket ve ilişkiye faydası yok.

photo.jpg

Eğer bunu okurken bahsedilenin kendiniz olabileceğini düşünüyorsanız kendinize belli sorular sormalısınız.

10530856_533217403473127_1081388746603164416_n.jpg

Gerçek dünyada internetteki gibi miyiz? İlişkinin nasıl yürüdüğüyle mi yoksa nasıl gözüktüğüyle mi ilgileniyoruz?

9f72bf2a1b5c5e9185f334f61b7dd9de.jpg

175bc0d891e3dba240acd8bda4fe437b.jpg

selfie-erdogan.jpg

Ayrılınca, trajikomik bir sahne oluyor . :S

Evet sokmadan da yaşayabilirler, sokucu bunlar sokucu.

Sevgili bulduklarında ayrı bir dert, ayrıldıklarında ayrı bir dert oluşturan tiplerdir.

aşkitomla çay qeyfi
bitanemle kahvaltı qeyfi
kocişimle dildo qeyfi
vs. vs.

vıcık vıcık ilişkilerinizi gidin ötede yaşayın

Ne kıskanç insanlarsınız :D

Kendim yapıyorum diye demiyorum (daha fotograf bile paylasmadim) ben severim ya mutlu görüntüsü verseler bile civil civil görünen çiftleri. Hoşuma gidiyor Ve öyle değilse bile gerçekten mutlu mesut olsunlar.

Bende nişan söz tarzı fotoğraflarının 100 karesinide paylaşanlara karşı antipati duyuyorum.
Ama sizin kadar eleştirmiyorum.
İnsanlar öyle mutluysa, bırakın öyle mutlu olsunlar.
Kimene yani..

insanları biraz rahat bırakın bırakın istedikleri gibi davransınlar biri eski sevgilisini kıskandırsın biri mutlululuğunu paylaşsın.. sefa da cefa da onların olacak içini bozma sen:))

İlişkinin nasıl yürüdüğüyle mi yoksa nasıl gözüktüğüyle mi ilgileniyoruz? denmiş bir yerde.

Bazen bu gözden kaçabiliyor. Evladım düzgün otur, sonra x'ler ne der? Aman toplu ol, y'ler ne düşünür? Onu yapma, bunu yapma! A'lar, B'ler, C'ler... Biz, yaptıklarımızı, yaşadıklarımızı sadece kendimiz için yapmayı öğrenmedikçe ve öğretmedikçe, ne yazık ki daha çok görüntüyle ilgili olacağız.

İlişkilerin doğallıklarını yitirmemesi dileğiyle..

Tam 6 sene deli gibi sevdiğim bir adam vardı gözümden dahi koruyup sakınıp sevdiğim, adını bir kez olsun dile getirmedim hiç bir göz ona ilişmesin diye çünküü o benim herkesin gözüne sokamayacağım kadar özelimdi.
Demem o ki birilerini kskandırmak ya da birilerinin gözüne sokarak aşk yaşamak bana göre değil olmayacakta.Yaşayanlarında az çok geçmişini bilince biraz komik olsa da tanımayanlar gıpteyle izleyebiliyor tercih meselesi bazen keşke uzun zamandır burada olmasam da bşeyleri bilmesem dediğim çok zamanlar oluyor.

O değil göze gelecez bunca kıskançlığın içinde cıks cıks

Ay isteyen istediği şekilde davranır ya, kime ne
insanların ne düşündüğüne bakacaksak ohoo da ohoo yani

Ben hoşlanmıyorum lakin kendi tercihi herkesin , eğer özelse yaşanılanlar özel kalmalı diye düşünenlerdenim.

Geri