İlişkinizin ciddiyetini gösteren 5 işaret

Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir erkeğin sizinle olan ilişkisinin ciddi olup olmadığını gösteren bazı işaretler olduğunu biliyor muydunuz? Hani hep kafanızı kurcalıyor ya, bu adam gerçekten benimle ilgileniyor mu diye, işte size cevap verecek 5 önemli detay!
İlişkinizin hala hangi aşamada olduğundan emin değilseniz, onun sizinle ilgili fikirleri hakkında bir netlik yakalayamadıysanız, bazı noktaları gözden geçirmeniz iyi olabilir. Elbette bu anlatacaklarım her ilişki için mutlak değildir ama genellikle doğruluğu yüksek ipuçlarıdır.
Arar ve sorar
Bir adam sizinle ilgiliyse, aklında siz varsanız, mutlaka bir fırsat yaratır ve arar. Elbette günde 50 mesaj çekip, her saat başı aramasından bahsetmiyorum ancak sizi düşünene ve ilgilenen birinin, mutlaka gün içinde veya gün sonunda sizi aramak için zaman bulacağını düşünüyorum. Ne kadar meşgul olursa olsun, iki dakika sesinizi duymak ister. Çok meşguldüm, iki gündür arayamadım diyen birine şunu sorun: “ Ne yani tuvalete de mi gitmedin?”
Size karşı özenlidir
Size sürekli bir kraliçe gibi davranmasından bahsetmiyorum, zaten bunu beklemeyin. Herkesin işi, gücü, sorunları var. Ayrıca bu ilişkide bir tek siz yoksunuz, karşınızdakinin de en az sizin kadar ilgi görmeye ihtiyacı var. Ama…. Sizinle ilgilenen biri, sizin ihtiyaçlarınız ve sıkıntılarınızla da ilgilidir. Yazının burasında bahsettiğim erkekleri bir para makinesi gibi gören hemcinslerimin ekmeklerine yağ sürmesin tabii! Sizin bir sıkıntınız veya ihtiyacınız varsa, o bu durumda elinden geleni yapar veya durumun vahametini sorar. Yani sizinle ilgilenir, kaçmaz!
Merak eder
Sizinle ilgili olan bir adam sizin ailenizi, arkadaşlarınızı, ilişkilerinizi merak eder. Onlarla nasıl geçindiğinizi, onların kim olduklarını, aranızdaki ilişkinin biçimini merak eder ve öğrenmek ister. Hatta bazılarıyla tanışmak ve kendi gözleriyle görmek ister.
Plan yapar
Bir erkek gelecek üzerine planlar yapıyorsa, sizinle ilgili fikirleri hakkında aşağı yukarı bir ipucu veriyordur. Kış ayında yaz planları ve tatil planları yapmak, gelecek için aklındakileri açıklarken sizi de bu hayallerin içine dahil etmek gibi ipuçlarını yakalayabilirsiniz. Gelecekte başka bir ülkede yaşayacağını söyleyen bir adamın, gelecek planları içinde olmama ihtimaliniz yüksektir.
Fikrinizi alır
Önemli konularda sizin ne düşündüğünüzü merak eder. Size kendiyle ilgili detayları açıklar, kişiliğinin farklı yönlerini gösterir ve sizi de çözümlemek için çaba sarf eder. Derin, hassas ve ciddi yanlarınızı görmek için fırsatları değerlendirir ve sizinle kendi yaşamını paylaşır.
Bu anlattıklarım, bir ilişkinin ciddiyetini ve karşınızdaki insanın sizinle ilgili fikirlerini anlamanız adına önemli adımlardır. En başta dediğim gibi, hepsi olmalı mıdır? Bu elbette kişiden kişiye farklılık gösterir. Yani telefonla konuşmayı zaten sevmeyen bir adamın, sizi gün içinde defalarca aramasını beklememelisiniz. Ancak sizin dışınızda herkesle saatler süren sohbetler yapıyorsa, o ilişkiyi bir daha gözden geçirmeniz faydalı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri