İlişkinizde daha az kıskanç olmanız için ipucu

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Kıskançlık yapmak sizi karşı tarafın gözünde güçsüz kılar ve kişi şayet kendinden emin ise kimseyi kıskanmaz. Olur da hayatınızdaki kişiye birileri ilgi gösteriyor ve o da tavrını koymuyorsa zaten o ilişkiyi bitirin çünkü size ve ilişkinize saygısı / sevgisi olmadığı anlamına gelir.

Önce kendinize sonra da hayatınızdaki insana güven duymalısınız ve çevreden gelen rahatsız edici tavırlara set çekmeyen birisini kıskansanız ne değişir? Yanında olmadığınızda yine yapacağını yapar. Önemli olan güçlü karakter ve iradedir.

Dozunu aşmadığı sürece kıskançlık normaldir, güzeldir bence…

Kıskançlık hakkında hiçbir bilgisi olmayan, olduğunu zanneden insanlardan ve onların vasat tavsiyelerinden uzak durun.
Psikologa gidin. %100 düzelmeseniz de ilişki stilinizi toksiklikten cikaracak seviyeye indirmek mümkün.

Konu içeriğinden çok varsa Lefty'nin yorumunu okuyorum. Ekstra bir şey yazmaya gerek kalmıyor çoğu zaman.: ))))

Kiskancligi sanki uzaydan gelmis bir his gibi ele almaktan ne zaman vazgececegiz a dostlar?

kıskançlık çok gereksiz
kıskandırmaya çalışmak gibi bazı şeyleri test etmek ister istemez araya soğukluk koyar

Kıskançlık ile takıntıyı ayırabildiğiniz anda bu tür kıyaslara ya da çözümlere(!) girmekten de sıyırırsınız kendinizi. Çözüm güven. En çok da özgüven…

Kıskançlık bir sahiplenme duygusu.Her şeyin denetimini elde tutmak isteği. Kendini mutlak gerçek sanma takıntısı. Kısaca bir hastalık. Bunu kabullenirseniz zamanla olgunlaşırsınız.

Ay iba ilk kez çok doğru dedi.

Ortasini bulmuyosunuz sonra suclu kadin oluyor..

Bu arada kiskanclik iliskinin basinda guzel oluyor sonrasinda bozuyor bence

daha az kıskanç güzelmiş
kıskanınca çok kıskanıyorum

Kıskanmıyorsa önemsemiyordur net. Abartılı olmamak kaydıyla minnacık olmalı.

normalde kıskanç biri değilim şahitlerim var sdsffsdf çok sevince bişiler geliyor içten içe kıskançlık mı sahiplenme duygusu mu çözemedim çözene kadar ilişki bitti zaten asdssamq

Geri