İlişkiniz ne kadar tatmin edici?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
Bir ilişkiniz var, ama aradığınız ilişki olup olmadığını bilmiyorsunuz. Şimdilik işler yolunda gibi görünüyor ama zamanla her şeyin değişebileceğinden korkuyorsunuz. Şüphedesiniz, hem de bütünüyle şüphede… Bu testi çözün bütün sorularınız cevaplansın, desek de inanmayın… Zira bilimsel bir iddiamız yok… ama siz gene de şansınızı deneyin…

İlişkiniz ne kadar tatmin edici?

Yüzde 75
İlişkiniz bir hayli tatminkar. Bu kadarını bulamayan insan nüfusu o denli kalabalık ki kendinizi şanslı hissetmemeniz için pek sebep yok. Gene de işleri oluruna bırakmayın. Madem seviyorsunuz, bunca emek de sarf ettiniz, devam edin. Biraz daha yaratcılık eşlik etse çabalarınıza, tadından yenmeyecek bir ilişkiniz var aslında.

ayy yerim bizi ya :zhl:

ilişkim varmış gibi çözsem kandırık yapmış olurmuyum :D

iliskisi olanlar cozuyor sanirim bunu :d
oldu o zaman ben gideyim

ilişkim varmış gibi çözsem kandırık yapmış olurmuyum :D

Ben yaptım onu :p

Yüzde 75

İlişkiniz bir hayli tatminkar. Bu kadarını bulamayan insan nüfusu o denli kalabalık ki kendinizi şanslı hissetmemeniz için pek sebep yok. Gene de işleri oluruna bırakmayın. Madem seviyorsunuz, bunca emek de sarf ettiniz, devam edin. Biraz daha yaratcılık eşlik etse çabalarınıza, tadından yenmeyecek bir ilişkiniz var aslında.

ilişki varmış gibi düşünüp çözmek lazm bakalım nasıl olurmuş :p

Ben yaptım onu :p

Yüzde 75

İlişkiniz bir hayli tatminkar. Bu kadarını bulamayan insan nüfusu o denli kalabalık ki kendinizi şanslı hissetmemeniz için pek sebep yok. Gene de işleri oluruna bırakmayın. Madem seviyorsunuz, bunca emek de sarf ettiniz, devam edin. Biraz daha yaratcılık eşlik etse çabalarınıza, tadından yenmeyecek bir ilişkiniz var aslında.​
:D hım iyisin o zaman hadi tadından yenmeyecek bir ilişkin var:D hayalinde :p

FaRaH gel bak bizde çözelim :D

Yüzde 50

İlişkiniz çok tatminkar sayılmaz, ama tatmin edici yönleri de yok değil. Kapasitenizin yüzde 50'siyle sarılmışsınız ilişkinize. Bu yüzden aldığınız verim de yüzde 50 civarında. Birazcık çabayla yüzde 60-70'leri bulmanız mümkün. Daha fazlası için ise onun çaba sarfetmesini sağlamalısınız. Nasıl mı yapacaksınız? Ona sorun...

tüh:D olmayan ilişkim bitti demekki hayırlısı olsun :(

@YareN bi dk bende cozeyim o zaman :D

bu sorularda biri olmasi lazim ama atarak olmaz :d bir iliskim olunca ugrayacam olmezsem editlemeye .d

Yüzde 100
Siz ne yaptınız kuzum… Bir mucizeyi gerçekleştirmişsiniz. Maşallah. Tek bir sorun bile gözükmüyor ufukta. Herkes birbirinden memnun. Ya ilişkinin çok başlarındasınız soru sormaya başlamamışsınız ya da o aşamaları ve krizleri çoktan geçtiniz hakkınıza razı olmuşsunuz. Devam devam… Hayatta mutluluklar dileriz…

Varmış gibi çözdüm vayy be biz ne yapmışız kuzum :D

Geri