İlişkimize bir süre ara verelim

Konu sahibi son olarak 2601 gün önce görüldü
Bardağın tamamının dolu olmasını öncelikli olarak istiyor, yok olmuyorsa, hiç olmamasını yeğliyoruz.
Az, biraz vesaire yok. Ara yok. Ya devam, ya tamam.
Tanım da yok, nasihat var.

Ara verme kelimesi genelde kizlar tarafindan kullaniliyorsa, karsi taraftakini test etme niteliginde de olabilir. Acaba, benim icin cabalayacak mi, iliskiyi kurtarmak icin ugrasacak mi diye gorme egilimidir.

Erkek tarafindan kullaniliyorsa, ben bi etraftaki kizlara bakayim, dise dokunur birsey bulunmazsa, sana geri donerim diye acik kapi birakmaktir :D

Sebebi ne olursa olsun, gereksiz ve anlamsiz bir durumdur. Ya problemi cozersin devam edersin, ya da iliskiye nokta koyarsin.

Bak canım aslında ben kafamda tamamen bitirdim ama yine de senin için zaman tanıyorum demenin dolaylı yolunun yoludur.

aşk olduğunu sandığın şeye ara vermektir.

saçma..devlet memuru mantığı "bugün git yarın gel" gibi birşey olsa gerek:)

nasıl ayrılacağımı bilmiyorum sen bunu mahana et ayrıl benden demek gibi bişey :)

Cinsel ilişkiye ara verilebilir normal arkadaşlık ilişkisine ara vermeyi çok saçma buluyorum

senden iyisini bulursam ne ala bulamazsam sana geri dönerim demek :)

Hiç bîr zaman ilişkiyi kurtarmaz ayrılmalıyızın kabulleniş eğlemi ya da bak seni terk edeceğim alış buna demek

Sonucu bildiğin halde kendini kandırıştır.

Önyargı .. ile bakılan eylem .. keza çoğu zaman pek de işe yaramayabilir o da ayrı.

Sonu Ayrılık.
Daha Uzatmaya Ne Gerek Var kii..

Zamanın Olgunlaştırdığı Tek Şey Armuttur, Unutmayalım..

Ben o arada başkalarıyla ilgileneceğim,dişime göre biri olmazsa dönerim sana :T:

6 yil önce bi ilişkimde ara vermiştik sonra başlamayi unuttuk :D

Bi bakınıyım etrafa senden daha iyisi varmı acaba ?
Yoksa devam ederiz .

Sonrasindan hayir gelmez zaten. Kangren gibidir o.

ben senden ayrılıyomun kibarcası :))))

Geri