İlişkilerinizde çok mıçmıç mısınız?

Konu sahibi son olarak 901 gün önce görüldü
kampüste öyle profösör hımmm sıkıntı var

Ciddiyetimi korurum. Ama ara sıra bi makas alırım.

Fazla cıvıklığı da itici bulurum.

gülüyorsak şımarmaktan çekinmem, yorgunsam yanaşmam yanaştırmam...

mıçmıç çok antipatik kelime ya, ben hiçbir çeşit ilişkimde öyle olmamaya çalışırım. kocaman bir ama çekiyorum te buraya-AMAAA- sevgidolu olmak, güzel sözler söyleme, gülmek, eğlenmek, her yerde ilgi belli etmek, işte bunlar tam benlik hareketler, karşımdakinden de beklerim. sesimin tonu bile değişir. kısacası ben sevdiğim insana özel olduğunu çok hissettiririm; aynısını da tabii ki muhatabımdan beklerim.

Son düzenleme:
mıçmıç çok antipatik kelime ya, ben hiçbir çeşit ilişkimde öyle olmamaya çalışırım. kocaman bir ama çekiyorum te buraya-AMAAA- sevgi doluluk, güzel sözler söyleme, gülmek, eğlenmek, her yerde ilgi belli etmek, işte bunlar tam benlik hareketler, karşımdakinden de beklerim. sesimin tonu bile değişir. kısacası ben sevdiğim insana özel olduğunu çok hissettiririm; aynısını da tabii ki muhatabımdan beklerim.

Konuya yazmama hiç gerek yok. Hislerimin tam haliyle tercüme edilmiş şekli budur. Teşekkürler Lariencim.

ay benim elim ayağım rahat durmaaazzzz. orasını ellerim burasını ellerim. ayy orasını öperim şurasını öperim..... :emoji_kiss:

Geri