Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yay ve İkizler liste başı ancak Anna hazırlamış olsaydı, Akrep ve Yengeç liste başı olacaktı.Liste cok güzel. Anna hanimciimin elinin degmedigi cok belli 😄
😂😂Karakolluk olduğum doğru Bi çok kez ama ilişki bazında değil :d
+1 + rep 😂Liste cok güzel. Anna hanimciimin elinin degmedigi cok belli 😄
@Anna Karenina @Larien liste nasıl sizce?Sevgi, anlayış ve bağlılık konusunda eksik bireyler ilişkilerini devam ettiremezler. Bu kişiler vukuatlı aşk yaşarlar. İşte detaylar...
ASLA SEVGİLİ OLUNMAMASI GEREKEN 4 BURÇ!
YAY BURCU
Düzenlerini asla bozmak istemezler. Beraber yaşamak ya da evlenmek gibi bir düşünceniz varsa asla yanaşmayacaktır. Sizden sürekli kendi düzenlerine ayak uydurmanızı beklerler ama rahatları sarsılacaksa tek bir adım bile atmazlar.
İKİZLER BURCU
İlişkide işler ciddileşince enerjisi düşük bir insana dönüşürler. Muhtemelen sizin tek elinizle yapacağınız işlerle uğraşıp, tükendiklerini iddia ederler. Her şeyi sizden beklerler. Oturdukları yerden yemekleri önlerine gelsin, faturalarını sihirli eller ödesin isterler. Hayatın gerçeklerini kabul etmekten de kaçınırlar.
düşünmeyin...Sadece prenses olmak istemişim….karakola düşeceğimi hiç düşünmezdim….
düşünmeyin...
oranin bize size göre degil onlara gore bir yer olmadigi gibi kaanatli biseydi tam cümle oturmadi ama ben ifade ettim sanirim.....
Evet çok iyi ifade ettin…düşünmeyin...
oranin bize size göre degil onlara gore bir yer olmadigi gibi kaanatli biseydi tam cümle oturmadi ama ben ifade ettim sanirim.....
En büyük korkumuz o zaten...Hiç beğenmedim sonuçları… anna tarafından tekrar açıklansın sonuçlar… yine bizi itip kakmışlar PES….