İlişkilerde sürekli kendini kurban olarak gösteren erkek kişisi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Elbette bu şekilde düşünen / davranan kadınlar da olabilir erkekler de ancak dediğim gibi karakter ile alakalıdır.

Bazı kişilerin seçimlerini de yine genele yayamayız ve insan kendi seçimlerinin sonucu yaşar. Bu sebeple yaşanan her durumda kurban rolüne bürünmek yerine, kendini sorgulaması çok daha mantıklı olacaktır.
objektif ve empati yapabilen erkek kadın herkese saygı duyarım.burda sorun yok.

kadın her zaman güçlüdür,karakter önemli olsa da bizim ülkemizin gerçeğinde kadın her zaman güçlüdür.istediğini elde eder.

ve her zaman kadın haklıdır,bunun aksini düşünen kadın görmedim.

Kendi adıma hiçbir koşulda kadını erkekten üstün görmediğim gibi erkeği de kadından üstün görmüyorum. Fiziksel farklılıkları bu konuda bahane yapanlar olabiliyor ki sonuçta yaşamda eşit koşullara sahipler.

Taraflardan birisi kendince diğerini yüceltiyorsa da bu o kişinin sorunudur.

Haklılık da cinsiyete göre değil, kişiye göre değişir.

@Divine Heart

Kendi adıma hiçbir koşulda kadını erkekten üstün görmediğim gibi erkeği de kadından üstün görmüyorum. Fiziksel farklılıkları bu konuda bahane yapanlar olabiliyor ki sonuçta yaşamda eşit koşullara sahipler.

Taraflardan birisi kendince diğerini yüceltiyorsa da bu o kişinin sorunudur.

Haklılık da cinsiyete göre değil, kişiye göre değişir.

@Divine Heart
elbette hepsine katılıyorum zaten sizinle bireysel bir tartışma için değilim genel anlamda konuşuyorum.neyse sohbet için teşekkürler.detaylı ve uzun bir konu : )

N'apiyoruz?
Merhamet ediyoruz.

İyi görünümlü ama bir insanı nasıl manipüle edeceğini çok iyi bilen erkektir uzak durun -_-

Eh tabi, haklı çıkmaya önem veriyorsan ve bir şeyi elde etmek istiyorsan ilelebet mağduru oynayacaksın.

Örnek olarak bkz: AK Parti

algıyı kendine çekmek sonra yapılmıcak herşeyi erkeğin yapması

: D

bir de yaptığı haltları görmeyip mağdur rolüne girerler, sen önce üstündeki pisliği temizle dersin.
dersin de onu anlayacak kapasite nerede bunlarda?

biti deve yapana gökten zembille ruhunu indirsen ne fayda, hali mağduriyet sanana da ne hacet diyorum. İstenmediğim yerde de durmadım bu zamana kadar, durmam.

ne kadar şanslısınız
kurbana fazla bişey kalmamış

Kimse kimseyi kolay kolay mağdur edemez ancak taraflar taviz verdikçe bu durumu kullananlar çıkacaktır.

Geri