İlişkilerde sürekli kendini kurban olarak gösteren erkek kişisi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Pardon da kahrını çekemeyeceksen neden bu yola çıkıyorsun ? Masumsunuz ve hep haklı sizmisiniz yani ? Ne yapıyorsa kadınlar yapıyor demek ?

- kafanıza yazık

Kahir ceken degerli hemcinsim, bu arabayi o kadin farzet ve daha fazla cekmeye ugrasma sana ihtiyaci olanin sana faydası olmaz kulustur makinalar ile ugrasma. Daha luks arabalara yardima git. Yolun acik olsun dostum....
images (10) (41).jpeg

aman bırakın. onların ağlamasını çekmeyin. sizi prenses gibi hissettirmiyorsa yallah.

• Alkış
Tepkiler: ne
@ibadeath, ne bu şimdi bi kere de doğru bir görsel at Sjsjjs

Erkekler işte ya.. yaptıkları ne doğru ki..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Arkadaş olsun sevgili / eş olsun hiç fark etmez ve aklı başında, tutarlı, karakteri sağlam kişileri yanınızda bulundurun.

İkili ilişkilerde taraflardan birisi sürekli taviz veriyorsa o ilişki zaten dejenere olmuştur ayrıca suçlamalar başladıysa da hiçbir yere varmaz.

Seçimlerinizi mantıklı yönde ve iyi gözlemledikten sonra yaparsanız kolay kolay da yanılmazsınız.

Kendini kurban gösterenlerle arkadaşlık bile yapılmaz. Güçlü karakterde ve güvenilir insanları etrafınıza tutun.

kadına siyah renk ferrari alsan neden kırmızı almadın diyenler mi söylüyor bunu : ) hiçbirşeyden mutlu olmayan kadınlar,kendini kusursuz görenler mi diyor ?

güç zaten kadının elinde erkekleri evcil hayvanınız gibi kullanıyorsunuz,hiçbirşeyden mutlu olmuyorsunuz birde erkeklere mi suç atıyorsunuz ? tamam haklı olduğunuz yanlar vardır ama sizde sıradan insanlarsınız,biraz egoyu bırakıp gerçeklere bakmak lazım.

@Divine Heart

Sana katılmıyorum çünkü erkeğin zayıflığı ile alakalıdır bir kadın tarafından kullanılması...

Kadınların elinde oyuncak olmak yerine, sağlam bir duruş gösteren erkekler nedense daha çok tercih edilen ancak kolay kolay da ulaşılamayan konumdalar.

Güçlü karakterde bir erkeği hiçbir kadın kullanamaz, kullanmak isteyene de çıkış kapısını gösterir.

Erkeklerin zaaflarını bir silah gibi kullanmaya kalkan kadınlardan uzak durursanız, sorun çözülür.

@Divine Heart

Sana katılmıyorum çünkü erkeğin zayıflığı ile alakalıdır bir kadın tarafından kullanılması...

Kadınların elinde oyuncak olmak yerine, sağlam bir duruş gösteren erkekler nedense daha çok tercih edilen ancak kolay kolay da ulaşılamayan konumdalar.

Güçlü karakterde bir erkeği hiçbir kadın kullanamaz, kullanmak isteyene de çıkış kapısını gösterir.

Erkeklerin zaaflarını bir silah gibi kullanmaya kalkan kadınlardan uzak durursanız, sorun çözülür.

en azından erkeklerin bir şekilde oyuncak olmalarını kabul ettiğiniz için teşekkürler. güç kadının elinde derken zayıflıktan bahsetmiyorum,güç,bir kadın bitti dediği zaman bitmesidir.erkek kolay kolay bitiremez vurdumduymaz,umursamaz soğuk bir tip değilse.ayrıca kadınların sağlam bir duruş istemesi konusuna katılıyorum fakat kadınlar genelde,serseri tipli,küfürbaz,saygısız,dayak atmaya yönelimli erkekleri tercih ediyor.

şu bir gerçek ki birçok seyden memnun olmuyor kadınlar.alınan bir hediyeyi bile beğenmeyip gidip değiştiriyorlar,adı üstünde hediye.konu çok uzar.iki tarafta birbirinden memnun değil,empati ve objektif bakış açısı yok,kadınlar para,erkekler cinsellik peşinde olduğu sürece de böyle gider bu durum.

en azından erkeklerin bir şekilde oyuncak olmalarını kabul ettiğiniz için teşekkürler. güç kadının elinde derken zayıflıktan bahsetmiyorum,güç,bir kadın bitti dediği zaman bitmesidir.erkek kolay kolay bitiremez vurdumduymaz,umursamaz soğuk bir tip değilse.ayrıca kadınların sağlam bir duruş istemesi konusuna katılıyorum fakat kadınlar genelde,serseri tipli,küfürbaz,saygısız,dayak atmaya yönelimli erkekleri tercih ediyor.

şu bir gerçek ki birçok seyden memnun olmuyor kadınlar.alınan bir hediyeyi bile beğenmeyip gidip değiştiriyorlar,adı üstünde hediye.konu çok uzar.iki tarafta birbirinden memnun değil,empati ve objektif bakış açısı yok,kadınlar para,erkekler cinsellik peşinde olduğu sürece de böyle gider bu durum.
Elbette bu şekilde düşünen / davranan kadınlar da olabilir erkekler de ancak dediğim gibi karakter ile alakalıdır.

Bazı kişilerin seçimlerini de yine genele yayamayız ve insan kendi seçimlerinin sonucu yaşar. Bu sebeple yaşanan her durumda kurban rolüne bürünmek yerine, kendini sorgulaması çok daha mantıklı olacaktır.

Geri