İlişkilerde kavgacı 3 burç!

Konu sahibi son olarak 1193 gün önce görüldü

Hepimizin hayatında; dik başlı, asi, inatçı, kaostan beslenen ve sürekli kavga çıkaran biri ya da birileri olmuştur. Bir kez karar verdikten sonra, onları olayları farklı görmeye ikna etmeye çalışmak, deveye hendek atlatmaktan çok daha zordur üstelik! İşte, ilişkilerinde sürekli çatışma halinde olan, kavgacı 3 burç.​

İlişkilerde kavgacı 3 burç!

Alışkanlıklara ve inançlara sıkıca tutunan, sürekli eleştiren, kolayca kavga çıkaran, tabir-i caizse kaosun beslediği insanlar, her daim yakınımızda olmuştur. Hatta belki biz de onlardan biriyiz. Astrolojinin bıraktığı izlerin adımları ve inatçı, kavgacı, çatışmaya açık 3 burç haberimizde...

KOÇ BURCU
Süper kahraman enerjisine sahip olan Koç burcu insanı, kibirli ve agresif olabilir. Alt etmek ve başa çıkmak doğalarında vardır ve bunun için kavga çıkarmaktan geri durmazlar. Basit bir anlaşmazlıkta bile dürtüsel bir adımla kaos çıkarabilir ve gemileri yakmaktan geri durmazlar!

BOĞA BURCU
İnatçı, hırslı ve kıskançtır Boğa burcu insanı ve kolayca sinirlenebilir. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmez ve inadından kolay kolay vazgeçmez. Dediğim dedik ve ısrarlı duruşu, elde etmeye yöneliktir. İstediği olmadığında ya da eleştirildiğinde gözlerini kısacak ve lafını esirgemeyecektir!

İKİZLER BURCU
Kaosu karınlarında taşır İkizler! Öfkesi aralıklı olsa da, kelimelerle ve bitmek tükenmek bilmeyen eleştirileriyle, çatışmaları büyütmekte üstlerine yoktur. Kendilerinin sahip olduğu pratik zekaya karşılık bulamadıklarında bile huysuz ve tartışmaya açık olacaklardır.

Akrep hep sakin ve uzlaşmacı yönü ile bilinir zaten ve listede de yok gördüğünüz gibi.

Off ne güzel bir kombine olmuş bir insanım…

BOĞA BURCU
İnatçı, hırslı ve kıskançtır Boğa burcu insanı ve kolayca sinirlenebilir. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmez ve inadından kolay kolay vazgeçmez. Dediğim dedik ve ısrarlı duruşu, elde etmeye yöneliktir. İstediği olmadığında ya da eleştirildiğinde gözlerini kısacak ve lafını esirgemeyecektir!

İKİZLER BURCU
Kaosu karınlarında taşır İkizler! Öfkesi aralıklı olsa da, kelimelerle ve bitmek tükenmek bilmeyen eleştirileriyle, çatışmaları büyütmekte üstlerine yoktur. Kendilerinin sahip olduğu pratik zekaya karşılık bulamadıklarında bile huysuz ve tartışmaya açık olacaklardır.

ne kavgacısı
sevişmeciyim

"
BOĞA BURCU
İnatçı, hırslı ve kıskançtır Boğa burcu insanı ve kolayca sinirlenebilir. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmez ve inadından kolay kolay vazgeçmez. Dediğim dedik ve ısrarlı duruşu, elde etmeye yöneliktir. İstediği olmadığında ya da eleştirildiğinde gözlerini kısacak ve lafını esirgemeyecektir!"

Kolay sinirlenmez aslında, sabırlıdır. Sabrının sonuna geldiğinde çok sinirlenir ve tüm gemileri yakabilir. Kendimden biliyorum.

Değişken balık niye yok... ben de kavgayı severim. Çabuk sinirlenir çabuk sönerim

KOÇ BURCU
Süper kahraman enerjisine sahip olan Koç burcu insanı, kibirli ve agresif olabilir. Alt etmek ve başa çıkmak doğalarında vardır ve bunun için kavga çıkarmaktan geri durmazlar. Basit bir anlaşmazlıkta bile dürtüsel bir adımla kaos çıkarabilir ve gemileri yakmaktan geri durmazlar!
Evet, aynen oyle.

Melek gibi ikizleri kim koydu bu listeye?

bir boğa size DAHA sinirlenmemişse sabrına şükredin ve efendi efendi oturun ama yoook benim kıçımda kurt var ben duramam üzerine giderim derseniz de o oturduğunuz yerlerden kurdu alıp size yedirdiğinde mıy mıy yapmayacaksınız. size sabırla bi şeyleri anlatıp ifade ediyorsa sana verdiği değerden işte... anlamak istemeyip zorlarsan allahını şaşırtır sana. bak yine sinirlendim shsgah adam olun adam. doğvu mu @yoSun?

Yemişim hepsini kralı gelsin…..

sen nesin nee... kova ya da akrep gibisin ama tam söyle kııızaaaaam sinirlendirme beni şekeri bırakmışım zaten shsjs
Sjdjdk kovayım. Bende bıraktım.
Bugün son fındıklı çikolatamı yedim hala tatlıyım ama ilerleyen altı saat içinde değişebilir

bir boğa size DAHA sinirlenmemişse sabrına şükredin ve efendi efendi oturun ama yoook benim kıçımda kurt var ben duramam üzerine giderim derseniz de o oturduğunuz yerlerden kurdu alıp size yedirdiğinde mıy mıy yapmayacaksınız. size sabırla bi şeyleri anlatıp ifade ediyorsa sana verdiği değerden işte... anlamak istemeyip zorlarsan allahını şaşırtır sana. bak yine sinirlendim shsgah adam olun adam. doğvu mu @yoSun?
Ya aynen bebişimmmmmmmmmmmmmmm o değilde Bahtiyarın etiketler geliyor şimdi de sen beni etiketlediğinin bildirimi gelmiyor:D biri düzeliyor biri bozuluyor:D

Terazi nasıl yok ya, böyle liste olmaz. Ben henüz hayatımda hiç boğa ve koç burcu kadını ile tanışmadım.
Bu burçları erkek burcu sanıyordum haaha.
İkizler ve terazi kavgacı, anlaşılması zor.

KOÇ BURCU

Çok pis ortalık karıştırırım :D hahah

Geri