İlişkilerde en zor 3 burç

Konu sahibi son olarak 1192 gün önce görüldü
İlişkilerde en zor 3 burç

İlişkilerde mutlu olmak için pozitif olmak gerekiyor. Ancak bazı insanlarda işleri zora sokarak tartışma yaratmaya bayılıyor. Yapmak yerine yıkmayı tercih etmek ise ilişkinin ömrünü kısaltıyor. Peki ilişkilerde en zor 3 burç hangisi? İşte ilişkilerde yapıcı olmayan 3 burç...​

t25_iliskilerde-en-zor-3-burc-943.jpg

İlişkilerde her iki tarafında enerjik olmasına genelde az rastlanılıyor. Partnelerden biri olumlu ise diğeri mutlaka problem çıkaran taraf oluyor. Böylece ilişkinin ömrü kısalıyor. eki ilişkilerde en zor 3 burç hangisi? İşte ilişkilerde en zor 3 burç...

İLİŞKİLERDE EN ZOR 3 BURÇ

İKİZLER:
Fevri ve kontrolsüz çıkışlarıyla İkizler yıkan burçlardan biri. Bir İkizlerle ilişki yaşıyorsanız ya çok sabırlı veya çok seviyor olmanız lazım.

ASLAN: Aslan'ın egolarına dokunduğunuzda pençelerini çıkarır. Eleştiriye en açık olmayan burç Aslandır. Pençeleri çıktığında ise ortalığı yerle bir eder.

KOÇ: Koç burcunun bir seviyesi ve sabrı vardır. O seviye bir damla aşıldığında Koç'u görmeyiverin. Koçun damarına basmayın aksi halde her şeyi bir çırpıda bitiriyor.

Selam ben koç.

KOÇ: Koç burcunun bir seviyesi ve sabrı vardır. O seviye bir damla aşıldığında Koç'u görmeyiverin. Koçun damarına basmayın aksi halde her şeyi bir çırpıda bitiriyor.

İKİZLER: Fevri ve kontrolsüz çıkışlarıyla İkizler yıkan burçlardan biri. Bir İkizlerle ilişki yaşıyorsanız ya çok sabırlı veya çok seviyor olmanız lazım.

Eh biraz manyak oldugumuz dogrudur

sanırım bizim hiç bir işlevimiz yok, tek başarımız doğmuş olmak..

Bari burda degişik olsaydik :D

Bari burda degişik olsaydik :D
Imkansizzzz hepimiz ayniyiz:*

İlişkide çok seven, az seven ya da hiç sevmeyen taraf vardır. Kim daha az kaybetme korkusu yaşıyorsa o zormuş gibi görünür. Başka bir ilişkide de en kolayı görünebilir bu zormuş gibi davranan taraf.

Son düzenleme:
Selam ben koç.

Aslında bu neye dayanıyor biliyor musunuz ? Netliğe mesela benim için flu yoktur net olmalı herşey öyle yada böyle. Baktım çok canımı sıkıyor hiç uğraşmıyorum direkt siliyorum.

kendine gore bi insan bulduktan sonra hicbirimiz zor degilizdir :p bak aslanlar messla ilgiden hoslanir. surekli ama. hissettireceksin ve yasatacaksin, her manada belli edeceksin. hani sey gibi dusunun.. sanki aslan burcu bi unlu ve sen onun hayranisin. gece gunduz pesindesin. bollywood filmlerdeki adamlar gibi.. surekli sevdigi kizin pesinden kosuyor, bi sarkilar bi danslar etkilemek icin :d

Eğer bu burçlar zorsa terazi imkansızdır.
karar veremeyiz.
asla doğru tercih yapamayız.
içimizde hep bir şüphe vardır.
emin olamayız.
ve en sonunda hep terk ediliriz.

Ikizler aslan koc akrep oglak
Bu beşi gercekten zor... iliski anlaminda degil ama her anlamda

Son düzenleme:
Geri