Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Katılıyorum.. bana yetki verseler ikizler burcu doğumunu yasaklarım..İkizler burcu kapatılsın.
Sihirsiz normal burç: oğlak. AjdndjKatılıyorum.. bana yetki verseler ikizler burcu doğumunu yasaklarım..
Bu arada senin burç kadar geri planda bir burç görmedim ya, hiçbir konuda iyi veya kötü yok ortalıkta ahaha.
Nevet..Morsalkim Aslan mi .s
Niçün ha niçün
Niçün ha niçün![]()
23:00 - 23:30 arası doğmuşum. Boğa galiba..Ay burcun yükselenin falan farklıdır muhtemelen.
Yani ?Bak dedim.
İkizler burcu yorumu için teşekkürler.Üç burca da şöyle katılmıyorum.
İkizler burcuna kız kardeşimden dolayı katılmıyorum. Düzgün insan net insan doğru insan sıralamasında tur bindirir. O kadar açık ve net ki yanar dönerlik bilmez, yalan bilmez tertemiz. Yani mümkün değil : )
yengeçler içinde çok insan seçeriz. Sevmediğim insana bile kötü davranmam nezaket ve saygıyı duygularla karıştırmam ama herkesi sevmem Mevlana değilim ben : )
Çok seçici burçtur yengeç. Ketumdur renk vermez.
Koç : ) Ya Almi nasıl yapmacık olsun. Su gibi kız tertemiz. O kadar dürüst ki insan ona yalan söylemeye utanır.
Teşekkürler için teşekkürlerİkizler burcu yorumu için teşekkürler.
Aç mısın.... yemek ısmarlayım.. allahın adını verdim....Üç burca da şöyle katılmıyorum.
İkizler burcuna kız kardeşimden dolayı katılmıyorum. Düzgün insan net insan doğru insan sıralamasında tur bindirir. O kadar açık ve net ki yanar dönerlik bilmez, yalan bilmez tertemiz. Yani mümkün değil : )
yengeçler içinde çok insan seçeriz. Sevmediğim insana bile kötü davranmam nezaket ve saygıyı duygularla karıştırmam ama herkesi sevmem Mevlana değilim ben : )
Çok seçici burçtur yengeç. Ketumdur renk vermez.
Koç : ) Ya Almi nasıl yapmacık olsun. Su gibi kız tertemiz. O kadar dürüst ki insan ona yalan söylemeye utanır.