İlişkilerde doğuştan haklı olan 3 burç

Konu sahibi son olarak 1194 gün önce görüldü

İlişkilerde doğuştan haklı olan 3 burç​

iliskilerde-dogustan-hakl-611_2.jpg

İlişkilerde sürekli haklı olmak imkansızdır. Ancak bazı burçlar doğuştan haklıdır. Peki hangi burçlar doğuştan haklıdır? İşte öz eleştiri yapmayan 3 burç...​

İlişkilerde özür dilemek bir erdemdir. Ancak bazı burçlar özür dilemek yerine haklı olduklarını iddia etmeyi daha çok seviyorlar. Peki ilişkilerde doğuştan haklı olan burçlar hangileri? İşte öz eleştiri yapmayan 3 burç...

ASLAN: Aslan burcu övülmeye ve poh pohlanmaya alıştığı için öz eleştiri yapmayı sevmeyen burçlardan.

AKREP: Akrep burcu zeki olduğunu düşünür. Bu nedenle onu eleştirecek zekada kimsenin olmadığına inanır. Üstelik Akrep burcu hep haklıdır.

BAŞAK: Mükemmelliyetçi yapılarıyla doğuştan haklı olan burçlardan biri Başak. Ah şu Başaklar bir de aynaya baksalar!

burçlarla mı sevişiyorsunuz
ne yapıyorsunuz
insan öylesine soruyor işte

Bosuna mi diyoruz keske haksiz olsam da sevinsem diye.

Oyle. Burada biri cevap makamı olacak ise o ben olurum,
diger burc kisisi de olsa olsa ölülerin ruhlarini acheron irmagindan kayikla geciren,
agizlarinda metelik bulamazsa ruhlari kovan,
tas catlasa yumusamayan,
korku, dehset ve tekinsizliğin yegane temsilcisi kharoon olur(burada puhaha gülücügü var)

harika bi burc, bayılıyorum kendime,
arada ayna önünden geçerken geri dönüp öpücük atiyorum, geçen de yavrum demiştim, en çok bana soracaksınız, evet, en cok ben, hrr... rroar.

Başaklar ve Akrepler haklıdır, aslanları bilemeyeceğim.:)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ay burcum aslan o olur mu? :p

Hayret akrep diyor. Bizimde haklı olduğumuz gerçeği nihayet ortaya çıktı.

BAŞAK: Mükemmelliyetçi yapılarıyla doğuştan haklı olan burçlardan biri Başak. Ah şu Başaklar bir de aynaya baksalar!

AKREP: Akrep burcu zeki olduğunu düşünür. Bu nedenle onu eleştirecek zekada kimsenin olmadığına inanır. Üstelik Akrep burcu hep haklıdır.

Evet aşkta, işte, hayatımın her alanında her zaman haklıyımdır. <3

Akrep ve Başak. Hımm güzel de biz kavga etmesek bari sen haklısın ben haklıyım derken :D

Geri