İlişkiler ve Karmaşası

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Normalde konu falan açmam pek ama bu konuyu açmak istedim çünkü son zamanlarda çevremde tanıdığım muhabbet ettiğim hatunların büyük bir çoğunluğunun ağzından duyduğum bir sorun bu

İlişkilerde gözü açılmamış daha pek bir şey yaşamamış bir adam mı

Yoksa bir çok şeyi yaşamış artık doymuş bir adam mı

Hangisi daha iyi bir seçim olur sorusunu sorup duruyorlar kendilerine

Şahsen ben 2. şıkkı seçenlerdenim çünkü gözü açılmamış bir adam açtır heveslidir saldırır oraya buraya çünkü yaşamamıştır merak eder özenir.(Gözlemlerim bu yönde)

Ama artık doymuş bir çok şeyi yaşamış bir adam ilişkisinde sadece huzur ister,artık düzenli bir hayat,düzenli bir ilişki ve sade sakin bir ilişki ister ve bunu sağlayabilecek bir hatun ister. ( Kendimden ve bir çok bu düşünceye sahip olan arkadaşımdan biliyorum )

Şimdi sorum size sizce hangisi forum ahalisi :)
Rica ediyorum aklı selim doğru düzgün trollükten uzak aklı başında yorumlar yapalım ki konu çöplüğe dönmesin lütfen.

Saygılar. :hi:

Aklı başında her şeye doymuş biri olarak gelsin : ))) bilhassa ne istediğini bilerek gelsin.
Öteki türlü çocuk gibi oluyor ve anında soguyorum.

Güzel bir konuya değinmişsin,zaman öyle bir zaman ki gözü henüz açılmamış insanlar erkek veya kadın hiç farketmez harcanır bu dünyada..
ilişkilerde yiyeceği kazığı hesaplayamaz kim nasıl davranır kestiremez tecrübesizliğinin kurbanı olur ve erkeği baz alacak olursak kadınlar güçlü,ne istediği bilen,bocalamayan erkekleri sever...
henuz birseyler yaşamamış erkek toydur ve buraya dikkat cekmek isterim ki bazı bayanlarımız da fazlaca uyanıktır kullanır adamı...
o yüzden abartmadan ne çok fazla doysun bazı seylere ne de gözünü bir kızda açsın sadece...

Aklı başında her şeye doymuş biri olarak gelsin : ))) bilhassa ne istediğini bilerek gelsin.
Öteki türlü çocuk gibi oluyor ve anında soguyorum.

Tam Seraplık cümleler seni iyi tanıyorum ben ya :D

Güzel bir konuya değinmişsin,zaman öyle bir zaman ki gözü henüz açılmamış insanlar erkek veya kadın hiç farketmez harcanır bu dünyada..
ilişkilerde yiyeceği kazığı hesaplayamaz kim nasıl davranır kestiremez tecrübesizliğinin kurbanı olur ve erkeği baz alacak olursak kadınlar güçlü,ne istediği bilen,bocalamayan erkekleri sever...
henuz birseyler yaşamamış erkek toydur ve buraya dikkat cekmek isterim ki bazı bayanlarımız da fazlaca uyanıktır kullanır adamı...
o yüzden abartmadan ne çok fazla doysun bazı seylere ne de gözünü bir kızda açsın sadece...

Aklı başında güzel yorumun için teşekkür ederim :cici:

Napıyım 28 yaşındayım bu saatten sonra Trip atan 2 meme görse kendinden geçecek biriyle napıyım. (Büyük konuştu ) :p

Geri