Heavenly
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Normalde konu falan açmam pek ama bu konuyu açmak istedim çünkü son zamanlarda çevremde tanıdığım muhabbet ettiğim hatunların büyük bir çoğunluğunun ağzından duyduğum bir sorun bu
İlişkilerde gözü açılmamış daha pek bir şey yaşamamış bir adam mı
Yoksa bir çok şeyi yaşamış artık doymuş bir adam mı
Hangisi daha iyi bir seçim olur sorusunu sorup duruyorlar kendilerine
Şahsen ben 2. şıkkı seçenlerdenim çünkü gözü açılmamış bir adam açtır heveslidir saldırır oraya buraya çünkü yaşamamıştır merak eder özenir.(Gözlemlerim bu yönde)
Ama artık doymuş bir çok şeyi yaşamış bir adam ilişkisinde sadece huzur ister,artık düzenli bir hayat,düzenli bir ilişki ve sade sakin bir ilişki ister ve bunu sağlayabilecek bir hatun ister. ( Kendimden ve bir çok bu düşünceye sahip olan arkadaşımdan biliyorum )
Şimdi sorum size sizce hangisi forum ahalisi
Rica ediyorum aklı selim doğru düzgün trollükten uzak aklı başında yorumlar yapalım ki konu çöplüğe dönmesin lütfen.
Saygılar. :hi:
İlişkilerde gözü açılmamış daha pek bir şey yaşamamış bir adam mı
Yoksa bir çok şeyi yaşamış artık doymuş bir adam mı
Hangisi daha iyi bir seçim olur sorusunu sorup duruyorlar kendilerine
Şahsen ben 2. şıkkı seçenlerdenim çünkü gözü açılmamış bir adam açtır heveslidir saldırır oraya buraya çünkü yaşamamıştır merak eder özenir.(Gözlemlerim bu yönde)
Ama artık doymuş bir çok şeyi yaşamış bir adam ilişkisinde sadece huzur ister,artık düzenli bir hayat,düzenli bir ilişki ve sade sakin bir ilişki ister ve bunu sağlayabilecek bir hatun ister. ( Kendimden ve bir çok bu düşünceye sahip olan arkadaşımdan biliyorum )
Şimdi sorum size sizce hangisi forum ahalisi
Rica ediyorum aklı selim doğru düzgün trollükten uzak aklı başında yorumlar yapalım ki konu çöplüğe dönmesin lütfen.
Saygılar. :hi: