İlişkide Yeni Trend Boşanmiş Erkek

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
İngiltere merkezli çöpçatanlık sitesi ThePicnicProject.com’un yürüttüğü araştırmada, yarım milyonun üzerinde kadının olgun ve dul erkekleri, genç erkeklere tercih ettiği ortaya konuldu.

DENEYİMİ DAHA FAZLA OLAN ERKEK TERCİH EDİLİYOR

Araştırmaya katılan kadınlardan 48 bini mutlaka evlenip boşanmış erkeklerle birlikte olmak istiyor. Zira kadınlar, ilişki deneyimi fazla olan erkeklerle anlaşmanın daha kolay olduğunu ve onların kadınların neler istediğini daha iyi bildiğini düşünüyor.

PUMA ERKEKLER...

Bu yeni akım erkeklere kısaca “Daha önce evlenmiş ve çekici” anlamına gelen “Puma” (Previously Married and Attractive) deniyor. Puma erkekleri tercih sebebi, ilişki danışmanlığı hizmeti veren Relate kurumu uzmanlarına göre, biyolojik sebepler ve yuva kurma özlemi. Çünkü, daha önce evlenmiş erkekler yuva kurmanın keyfine vardıkları için daha genç veya evlenmemiş erkeklere nazaran evlilik fikrine çok daha yatkın oluyor...

Tecrübe iyidir de bu seferde karşı taraf tecrübesiz olunca adam demez mi ? Onca şey yaşadım bende beni kaldırabilecek birini olgun ve tecrübeli birini istiyorum demez mi ?

araştırmaya katılan kadınlar hakkında hiçbir bilgi verilmemiş
olgun ve tecrübeli erkekleri tercih eden kesimin disilikleri dışındaki ortak özellikleri neler?

İngiltere merkezli çöpçatanlık sitesi ThePicnicProject.com’un yürüttüğü araştırmada, yarım milyonun üzerinde kadının olgun ve dul erkekleri, genç erkeklere tercih ettiği ortaya konuldu.

Kadın - erkek fark etmeksizin 'olgunluk' tabii ki çok önemli bir detay çünkü nerede nasıl davranacağını bilen ve edindiği tecrübeler ile yaşam koşullarına adapte olmakta zorlanmayan biri ile hayat daha kolay ilerler.

Flört sitelerinin ise bu tarz analizler için uygun olduğunu düşünmüyorum çünkü bu sitelere üye olanların beklentilerinin objektif olması mümkün değildir.

büyük de konusmayayım ama ben istemem.
yoksa bi tane kurum müdürü vardı öyle, evlenirdim.

VERA'nın çöp çatanlık siteleri haberlerine olan ilgisi?

Kadınlar olgun erkeklerden erkekler ise olgun kadınlardan hoşlanır bu zaten bilinen bişey... Ha evliliğe gelince boşanmış bir insan erkek olsun kadın olsun kolay kolay tekrar evlenmez.

Son düzenleme:
Çünkü, daha önce evlenmiş erkekler yuva kurmanın keyfine vardıkları için daha genç veya evlenmemiş erkeklere nazaran evlilik fikrine çok daha yatkın oluyor...

olay buymuş abartmayın ya
yok be onlardan değilim

Geri