İlişkide güven

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
ilişkide güveni sağlamak adına banka hesabınıza teminat olarak yüklü miktarda para yatıttırın

beni size soran olursa
bu karmayla bizim aramızda
deyin

Bir kez kuşku düştüyse bir daha toparlanmaz.

İmkanı yok. Benim açımdan bitmiştir.

En az saygı kadar kritiktir. Bu ikisi yoksa yürümez

Günümüz ilişkilerinin %99.9'u güven üzerine inşa edilmemiştir. Ancak yine de ilişkiyi sürdürüyorlar...

Güvensizlik olan ortamda hiçbir ilişki sürmez çünkü insan kendine güvenmeyen birine sempati duyamaz, sıcaklık hissedemez. Başkalarının yarattığı güvensizliği bir şekilde aşmak ve güvenilecek kişilere yansıtmamak gerekiyor.

Başlangıçta iyisi ve kötü ile güven duyarak başlarım tüm ilişkilerime(arkadaşlık vs) ve bir kere hayal kırıklığına ugrarsam bitti.. toparlayamiyorum ve sürekli içim içimi yiyor. Artık eski ash gibi samimi ve içten duygular beslemiyorum. Daha yüzeysel ve çıkarcı bir hal alabiliyor, işime geldigi gibi durumu yani.
O değil bir haltlar dönünce hep karşıma çıkıyor benim buna da hep şaşırıyorum. kalbim temiz ondan galb sjxj

O değil millet benim hakkımda ne düşünüyor kimbilir djdjd az şerefsiz değilim ben de.

Önüne gelen ilişki yaşıyor.
Arkadaş herkese göre değil sevgili olmak şunu anlayın.
Nefsine hükmü kuvvetli, gözü başkasını göremeyecek kadar kalbine sadık insanlar yaşasın ilişkiyi.
Çocuk oyuncağına döndü Aşklar.
Ünlü bir düşünürün sözü vardı 'Şimdiki aşklar hep lay lay lom' diye.
Aynen böyle işte.

Geri