ilişkide erkeklerin kadınlara verdiği cezalar

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
İlişkide erkek ve kadin ayrılma noktasında ise ve bir taraf çok seviyorsa bu tarafta kadınsa erkek yokluğu ile cezalandirir suskunlugu ile kadına birşeyler anlatmaya çalışırmış fakat kadınlar buna üzülmek yerine yavaş yavaş erkekten vazgeçer ve onsuzluga alışırmış.

Uzmanlar bunu analiz etmişler.
Şöyle de bir söz koyayım ahahah

1758103895550.jpeg

Erkeğin bir nefsi, kadının yedi nefsi varmış. Kadın yedisine sahip çıkabilirken erkek birine sahip çıkamazmış. İşin özeti erkek hemen yeni birini bulur. Ceza meza yok onlarda nefs var.

• Korkunç
Tepkiler: ne
Erkeğin bir nefsi, kadının yedi nefsi varmış. Kadın yedisine sahip çıkabilirken erkek birine sahip çıkamazmış. İşin özeti erkek hemen yeni birini bulur. Ceza meza yok onlarda nefs var.
Kiz biraz üzülüp sigara yakıp ağlasaydi ne bilim Araba sürerken kaza falan atlatsin ya

Ya yemin ederim bomboş bir yorum Ayşe. Aldatılan erkekleri ne çabuk unuttunuz ya? Ee Elazığ'da olan yeni olay gündeme bomba gibi düştü kimsenin sesi çıkmadı. Lütfen bu tür konuları kadın-erkek değil de karakter olarak analiz edin. Erkek yapıyorsa kadın da yapıyor.

ben mi ısmarlıyorum ya? selam verdik, borçlu çıktık.fkgj afiyet olsun, karşim.... annem çağırıyor, bb........
şaka yapmıştım....................

Ha, şey, punishment manişmınt mevzuları. O bize uymaz şekerim.

Misyoner olsun, haftada bir olsun.

• Hımm
Tepkiler: ne
Ceza veren erkek mi?
Lütfen böyle durumlarda bir daha yüzüne bile bakmayın ve aynı durum kadınlar için de geçerlidir. Medeni bir şekilde konuşup sorun çözemeyen birileri ile vakit kaybetmeyiniz.

Erkeğin hareketlerine anlam yüklemeyi ne zaman bırakacaksınız ? Üşeniriz biz öyle şeylere.
Hiç bir ortak zevkleri olmayan insanlar sırf anlık beğenileri sonucu bir araya geliyorlar. Sonra anlamsız birlikteliklerine anlam yüklemeye çalışıp anlamsız hareketleri bahane ediyorlar ve ayrılıyorlar. Konuşacak bir şeyiniz yok ! :D

Cok sevdigim bir ayeti paylasmak isterim. Hadi skiyorsa itiraz edin arkaaaslar

Ayeti okur musun? Ne yedi nefsi ne yedi nescafesi. Kadin yedisine nasil sahip cikabiliyor. Gunluk dozunuzu alirken hangi nefsinizi egale ediyorsunuz annem? Gunah degil mi ustsuz erkege bakiyorsunuz kahsbhdScreenshot_20250917-170702.jpgScreenshot_20250917-170712.jpg

Son düzenleme:
Erkeğin hareketlerine anlam yüklemeyi ne zaman bırakacaksınız ? Üşeniriz biz öyle şeylere.
Hiç bir ortak zevkleri olmayan insanlar sırf anlık beğenileri sonucu bir araya geliyorlar. Sonra anlamsız birlikteliklerine anlam yüklemeye çalışıp anlamsız hareketleri bahane ediyorlar ve ayrılıyorlar. Konuşacak bir şeyiniz yok ! :D
Harikulade

Erkekler düz mantık aslında. Böyle mi demek istedi şunu mu yapmak istedi suskunlasti beni mi cezalandiriyor bilmem ne bilmem ne... çok düz bakmak gerekiyor... Ve karakter meselesi aslında kimi insan kırıldığında sessizlesir kimi de nispet yapar gibi her şey yolunda imasiyla tersini gösterir. Ben konuyu çok anlamadım ya..anladığım kadarıyla böyle bi şey...

Erkekler düz mantık aslında. Böyle mi demek istedi şunu mu yapmak istedi suskunlasti beni mi cezalandiriyor bilmem ne bilmem ne... çok düz bakmak gerekiyor... Ve karakter meselesi aslında kimi insan kırıldığında sessizlesir kimi de nispet yapar gibi her şey yolunda imasiyla tersini gösterir. Ben konuyu çok anlamadım ya..anladığım kadarıyla böyle bi şey...
Bu dünyada, ilişkiler konusunda akıl verecek, yorum yapacak en son kişi sensin :)
Okumadım bile yazdığını canım.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri