Sözlük ilişkide erkeğe annesi gibi davranmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
1773132798550.jpeg

aman hanimlar dikkat edin.

Ağlıyor mu ? - Agla açılırsin deyin
Hasta mi ? - Geçmiş olsun doktora gittin mi ? Deyin geçin
Aç mı ? - dolapta birşeyler var yemek ister misin ? Deyin evet derse canim bana da bir kahve yapar misin derseniz cilvelemiş olursunuz hemde annesi gibi hissetmez sizi...............

kim nasıl davrandını yazsın
ona göre sevgili olalım

hiç ugrasamam mıymıy hallerini onun.. şu an olmayan manitoma aşırı sinir oldum skhdks

Aman bu erkolar hiçbir değeri hak etmiyor. Ağzına edin amiyane tabirle… fjfjjf
yani siz ailenizdeki çevrenizdeki erkekleri bu değerde görüyorsanız edin tabi
böyle erkek düşmanlığı yapıp sonra gidip en iti kopuğunu buluyorsunuz ağzına edilen siz oluyorsunuz.
Amiyane tabirle....

Anne gibi davranırsan sana gelin getirir ahah.

• Hehe
Tepkiler: ne
böyle erkek düşmanlığı yapıp sonra gidip en iti kopuğunu buluyorsunuz ağzına edilen siz oluyorsunuz.
Amiyane tabirle....
İki geyik de mi yapmayalım aaa……….

Amiyane tabirle....
Sakin sakin bu sadece eğlenceli bir konu klavyeni bırak bişey yok bişey yok bişey yok.....

İki geyik de mi yapmayalım aaa……….
geyik farklı bu farklı şeyler ayşe.
yeri geldi kara mizah yapıldı gene kimse bir şey demez ama düşün bir erkeğin kadınalr hiçbir şey hak etmiyor ağzına sıçın dediğini.
alacağı tepkinin haddi hesabı olmaz.

geyik farklı bu farklı şeyler ayşe.
yeri geldi kara mizah yapıldı gene kimse bir şey demez ama düşün bir erkeğin kadınalr hiçbir şey hak etmiyor ağzına sıçın dediğini.
alacağı tepkinin haddi hesabı olmaz.
Valla bir halk efsanesidir ama gerçek. Herkeste işlemez ayrı konu. Bu sadece aşk ilişkisi değil normal ilişkilerde de öyledir. Kime iyi daveanırsan ondan koru kendini durumları.

ben hayatımdaki insanı önemserim; o da beni önemsesin isterim. fikir alırım, fikir veririm. işin içinden çıkamadığını hissettiğimde yönlendirme yaparım. “yemek yedin mi, keyfin yerinde mi?” diye merak ederim. hava soğuksa “güzel sıkı giyin.” derim. bunlar gayet normal şeyler. elbette her şey dengede olmalı ama bazı şeyleri de yanlış yorumlamamak gerek. bu neden analık olsun? bence bazı erkekler işin kolayına kaçıyor. kendi eksik hislerini ya da davranışlarını kadınların tutumuna bağlayıp “analık yapıyorsun” diye kestirip atmak daha pratik geliyor.

dengeyi korumak lazımm....
hastaysa geberrr napim diyin arada ahxj şaka şakaaaaa hanimişşş benimmm minnoşum diyin azcık nazlansınlar xd kadınlar anaç olduğu için zor yaa....Gitsin annesi sevsin abartmayınnn kızlar

Akıllı erkekler, eşlerinin karakterinde var olan anaçlığı bile annelerindeki anaçlık/annelik hissi ile karıştırmıyor, merak ya da endişe edilecek bir husus değil bu:d emek vermek lazım, karşılıklı. Ama her şeyde olduğu gibi denge. Yani tutup eşine nasıl annelik yapacaksın ki zaten? :d benim hamileliğimin ilk aylarında eşim ilgilendi benimle, her şeyimle. Bizim bu şehirde birbirimizden başka kimsemiz yoktu. Şimdi ne oldu hiçbir şey olmadı, ne ben onu anne babam sandım, ne de o beni farklı gördü… Hala tutkunuz, tövbe söyletiyorsunuz böyle şeyleri (kimse söyletmemiştir) ilişki bazı aşamalardan geçer ve ona göre şekil alınır. İlişki paketinde vefa ve bağrına basmak vardır. Şartlar zaman zaman değişir, buna göre geçici olarak ön plana değişik duygular da çıkar ama Temelde eşliğe dair o özel hisler değişmez, en azından bizimkinde böyle oldu.

Yemek yedin mi diye soran manitodan ayrılırım.
Ne abi ben gerizekalı mıyım, acıkınca yiyorum, gereksiz bir soru, gereksiz bir ilgi.
Sanki hayatım da olmasa açlıktan öleceğim.
Yemek yedin mi diyen kişiyle manito olunmaz, flört edilmez, evlenilmez..

Geri