İlişki koçu Şeyma Yazar, erkeklere hangi tip kadınlarla sevgili olmamaları gerektiğini söyledi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İlişki koçu Şeyma Yazar, erkeklere hangi tip kadınlarla sevgili olmamaları gerektiğini söyledi:

• 3 aydan uzun ilişkisi olmamış hafifmeşrepler.
• ⁠Münasebetsiz yerlerinde dövme olan asiler.
• ⁠Sürekli küfürlü konuşan dayıoğulları.
• ⁠25 tane erkek kankası olanlar.

küfür eden bir kadınla zaten olmam.

bunun haricinde şu ilişki,yaşam koçu vb kişilere ayar oluyor,sosyal medyanın yarattığı boş işler.faydasız işler.ama millet o kadar meraklı ki bedavadan para kazanıyorlar.

Hamfendi münasebetsiz yerindeki dövmeyi görmüşsem zaten birlikte olmuşumdur artık o kadınla. Bu nasıl bir matematik?

Hayır soramassın da karşındaki kadına “Münasebetsiz bir yerinizde dövme var mı?” diye. Çok münasebetsizce bir soru olur…

*görünmeyen yerlerimde dövmelerim mevcut.......
*⁠sürekli olmasa da arada iyi sallarım..........
*25 taneye bedel sağlam 5 erkek kankam var........
*ve çok güzel giden bir ilişkim..... kudur şeyma..........

Öğününü sunan beslenme koçu mübarek.dd

kelebek dövmesi.... münasebetsiz yerde olursa mı sıkıntı yoksa görünür yerde olursa mı?
Bug'a sokma bizi bilader.:D Görünür yerde olması neyi değiştiriyor acaba? Özgürlük falan mı? Hoş bu zamanda özgürlük terimi kadın kısmı için soyunmak, bir taraflarını teşhir etmek anlamına geliyor. İstisna var onlarıda ayırt edebiliyoruz hani.

Bug'a sokma bizi bilader.:D Görünür yerde olması neyi değiştiriyor acaba? Özgürlük falan mı? Hoş bu zamanda özgürlük terimi kadın kısmı için soyunmak, bir taraflarını teşhir etmek anlamına geliyor. İstisna var onlarıda ayırt edebiliyoruz hani.
Kadınların özgürlük anlayışını senin açıklamaya çalışman çok tatlı ama zaten başlı başına bir bug
Özgürlük = soyunmak diye düşünüldüğünü sanman da cabası. Güncelleme şart Bahtiyar :)

Kadınların özgürlük anlayışını senin açıklamaya çalışman çok tatlı ama zaten başlı başına bir bug
Özgürlük = soyunmak diye düşünüldüğünü sanman da cabası. Güncelleme şart Bahtiyar :)
Sanmak ziyan eder insanı. Yanlış anlamışsın bir noktayı. Sokak röportajlarında "Özgürüm ben istediğim gibi giyinirim." diyen kadınlarla dolu. Güncelleme gerekiyorsa böyle kadınlara gerekiyor. Bu olayı ben tüm kadınlara yüklemiyorum zaten. Özellikle belirttiğim kişiler böyle maalesef.

Ufak bir örnek sadece.

Ya hiç alakası yok ama münasebetsiz yerlerinde dövme olan asiler cümlesini okuyunca rahmetli ayşen gruda’nın can bonomo’ya “dövmesiz daha iyiydi be oğlum” demesi geldi aklıma :d

Sanmak ziyan eder insanı. Yanlış anlamışsın bir noktayı. Sokak röportajlarında "Özgürüm ben istediğim gibi giyinirim." diyen kadınlarla dolu. Güncelleme gerekiyorsa böyle kadınlara gerekiyor. Bu olayı ben tüm kadınlara yüklemiyorum zaten. Özellikle belirttiğim kişiler böyle maalesef.

Ufak bir örnek sadece.
Linke baktım Bahtiyar, videoda özgürüm istediğimi giyerim diyen bir kadın yok... Ayrıyeten sonradan konuşan gereksiz kişiye bir şey demeyeceğim bile yoksa konudan uzaklaşırız :)
Ben sana senin tercihini sormuştum yani senin için hangisinde kelebek dövmesinde hemfikirsin? Görünür yerde olursa mı sıkıntı kelebek dövmesi yoksa münasebetsiz yerlerde mi :d

Linke baktım Bahtiyar, videoda özgürüm istediğimi giyerim diyen bir kadın yok... Ayrıyeten sonradan konuşan gereksiz kişiye bir şey demeyeceğim bile yoksa konudan uzaklaşırız :)
Ben sana senin tercihini sormuştum yani senin için hangisinde kelebek dövmesinde hemfikirsin? Görünür yerde olursa mı sıkıntı kelebek dövmesi yoksa münasebetsiz yerlerde mi :d
İkiside sıkıntı benim için. Ne bana ne aileme yakışan bir şey değil asla. Her insanın görüşü farklı ve birçok kişinin aile yapısı aynı değil sonuçta. Ayrıca orada "Ben özgürüm, ben istediğimi giyerim!" diye bas bas bağırıyor video.:D

Bu tür şeyleri savunan her insan sizler için gereksiz kişi olarak görülüyor zaten. Buna tepki vermeyecem dediğin gibi konudan uzaklaşırız.

Bu ilişki koçu napıyor ? Var olan ilişkinin sağlıklı devamıyla mı ilgili yoksa olmayan ilişkiyi var etme peşinde mi ?

O değil de Hitch'te Eva Mendes çok güzel değil miydi ya ? ^33

Sosyal medya bunlardan geçilmez oldu artık. İlişki koçu, hapçı, psikolog,redpillci doldu ortalık.

Geri