İlişki durumu değişince değişen kişiler

Konu sahibi son olarak 1228 gün önce görüldü
benım arkadaslarım hıc oyle deil
ilişki durumunu bırak adam evlendi hala aynı :D

Gormemisin iliskisi olmus tutmus iliski durumuyla beraber kendinide deistirmis diyesim geldi :D

Cok komikli kimseler onlar. Iliski bitince bir orhan bir ferdi kivamina giriyolar, yeni bi iliskileri olunca gulsen hesabi yatcam kalkcam yatcam kalkcam hop ordayim oluyolar. Reklamdada ustlerine yok hanyy :D

Aynen.. İlişkisinin varlığının tek sebebi, reklamını yapmak olan kişilerdir bunlar.. Sevgiyle alakaları yoktur, tamamen dışarıya oynarlar.. Bu yüzden savrulmaya mahkum kişiler olarak kalırlar..

Demeyin öyle kardeşlerim. Artık yalnız değiller ve birine karşı sorumlulukları var. Çok mu iyimser yazdım acaba :dusun:

Değişen ruh haliyse normal olandır.

Ben birini değiştirmeyen ilişkiden şüphe ederim.
Sonucunda artık tek başına değil çift kişilik yaşıyordur hayatı ve ona göre hareket ediyordur.
Tabi ki kafeslerde saklanayım herkesten uzaklaşayım durumu hatadır.
Ama artık birisine karşı sorumluluğu olduğundan değişmesi çok normaldir.

Bende de var öyle arkadaşlar. Ayrılınca eskiye dönen tipler var birde.

Bu sebeple cok kisiyle dusman olup silen insanlar var ama hayatta neyin ne olacağı belli degil.Bir insanin hayatinda ozel biri varsa zaten 3.kisilere o kapi kapalidir olmasi gerektigi yerlerde kalirlar.Karsi taraf ( sevgili, es) laubali olunmasini istemiyorsa benim sevgilim cok fazla konusmami istemiyor diye aciklama yapılmalı sebepsiz susmalar iyi degildir

İlişki durumu değişince özgüveni pik yapanlar var bir de.. Önce kendine güvenmeyi öğren.

İlişkin olduğu seviyorum dediğin insan seni sen yapmak yerine değiştiriyorsa o ilişki olmamış demektir.
Değişmeden kendin olmak gerek.

Daha ilişki durumunda böyleyse medeni durumu değişince n'olur acaba, diye düşündüren kişiler.

İlişki durumu olunca ilişki durumu yapmayana vayy takmıyor kızı/adamı taksa ilişki durumu yapardı derler ilişki durumu yapınca da göze sokuyorlar iyiki bir ilişkileri var derler.
Ayrıldıktan sonra acılı sözler paylaşmayana takmıyorum havası yaratmaya çalışıyor aman hala egosuna yediremiyor derler paylaşana zavallı bir türlü atlatamadı derler.
Ortası ne bunların fkjbn
Sevgili girince işin içine biraz farklı zaman ayarlamaları yapılması gerekiyor haliyle değişimi bu yönde algılıyorsak yanlış olması gereken bu zaten.Ama arkadaşlıktan eser kalmayacak bir sonuca gidiyorsa bir halt olmazmış zaten o işten ayrılınca döner yine size.

allah onların belasını versin ya...

Sevgilisi istedi diye silerler falan filan…

Geri