İlişki durumu değişince değişen kişiler

Konu sahibi son olarak 1232 gün önce görüldü
Köprüyü geçene kadarın samimiyetsiz hareketleri geliyor aklıma

İlişkisi öncesi huysuz aksi ukala olanların ilişkisi olunca minnoşlaşan hal hareketlere sahip olmaya çalışması gibi, tamamen sahneye seyirciye oyunlar .|

Bazen kızsan da aşk diyip saygı duymak zorunda kalıyorsun. Ne yapalım artık…

Sevgilisi olunca ya da nisanlaninca ya da evlenince bi anda kuzum demeye basliyorsa veya canim bi anda oluyo hic farketmiyosun gercektegn diyorsa dovulmesi elzemdir.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
hep derim sevgilisi ile zaman geçirmek varken bir insan benimle neden zaman geçirsin.
bilinçli insan bilir, can geldi mi canan ikinci plana atılır hep.
o yüzden sevgili edinince yani arkadaşlarım sevgili edinince onların hayatından kendimi geri çekerim ben.

Iliski durumu degisince degismez insanlar , hayatina aldigi insanin yeri ve önemine göre davranışlar istemsizce farklılaşır .Artık iki kişilik düsunursün bir çok seyi saygı duymak ve anlamak gerekir.

Ben kiskanç kadinimdir mesela hrrr ,p

@yoSun senin konunu açmışlar… hiç beklemediğim anda oldu, yok onun ilişkisinin olması değil beklemediğim… beni kırması… inanmıyor ama ütü yaparken kurduğu cümleler yüzünden ütüyü kafama basacaktım… sonra arkamdan “ne kafa ütüledin be” derdi gerçi şaşırmam…-travmalarımızı espriye döküyoruz- çünkü değişti… sağlık olsun. ben kendi kendime onarırım kendimi…

@yoSun senin konunu açmışlar… hiç beklemediğim anda oldu, yok onun ilişkisinin olması değil beklemediğim… beni kırması… inanmıyor ama ütü yaparken kurduğu cümleler yüzünden ütüyü kafama basacaktım… sonra arkamdan “ne kafa ütüledin be” derdi gerçi şaşırmam…-travmalarımızı espriye döküyoruz- çünkü değişti… sağlık olsun. ben kendi kendime onarırım kendimi…
hahaha demeğğğğğğğğğğğğğ böyleee üzülüyorum:=)
dünya bir yana , sevgilim bir yana, sen bir yanaaaaaaaaaaaaaaaa :=)
çocuklarımın teyzoşu ne alayım söyleeeeee canın ne istiyor bebeğim:=)

hahaha demeğğğğğğğğğğğğğ böyleee üzülüyorum:=)
dünya bir yana , sevgilim bir yana, sen bir yanaaaaaaaaaaaaaaaa :=)
çocuklarımın teyzoşu ne alayım söyleeeeee canın ne istiyor bebeğim:=)
1662975489336.jpeg
bundan istiyor, başka türlü onarılamam… alıntı yapmazsak sevinirim hanımefendi. (buraya yıldızladığım mesajların gelecek)

Olur olur her şey insanlar için. Uzaktan izleyin. Bakın bakalım kimde ne kadarsınız, kim sizde ne kadar .

ay burası bep öğrencilerin doluştuğu yer gibi :))) soruyu aynı şekilde anlayan olmamış cevaplamak istediği yerden anlamışlar ayyyy allam ya :))))

Geri