İlişki Doktorunuz Rotto

Konu sahibi son olarak 4729 gün önce görüldü
kadın: ilişkiye girmiş ve kızlık zarını kaybetmiş dişiye denir.
Kız: henüz bakire olup ilişkiye girmemiş dişiye denir.
Bu konuda daha fazla tartışmak istemiyorum. Lütfen bilgi sahibi olun konu hakkında sonra tartışırız.

NeyzeN çünkü iltifat her kadının hoşuna gider ilgi isterler ama onların üzerine titreyen her dediğini yapan erkeklerden hoşlanmazlar, çünkü ona istediği zaman ulaşabilecektir. kadınlar kovalanmaktan değil kovalamaktan hoşlanırlar. Bir kadın güzel olduğunu duymak hoşuna gider ama aradığı erkek o değildir, mobilim anca bu kadar yazabildim pc ye geçince konuyu daha açıcam.

Bir başak burcu erkeği olarak gayet titiz kıskanç ve kaprisli olursunuz kii genelde en çok sıkıntıyıda sizler yaşarsınız o yüzdenmi bu konu ile bu kadar ilgilendin yoksa herşey hazin bir eylül akşamı doğaçlamamı gelişti.. benim tek bi sorum var ; Sizin ilişkinizde hiç bir sıkıntınız yokmu?Sayın Rotto

ßaşak ilişkide kontrol elinde olan kişi vardır ve o benim, o yüzden sıkıntı çekmiyorum. kontrolü ele almak önemli olan. bu arada burcumla özelliklerim hiç uyuşmuyor benim :D

ßaşak ilişkide kontrol elinde olan kişi vardır ve o benim, o yüzden sıkıntı çekmiyorum. kontrolü ele almak önemli olan. bu arada burcumla özelliklerim hiç uyuşmuyor benim :D

O zaman sayın doktor benden sana bi tavsiye fazla planlı programlı yok kontrolü ben ele alacam yok o alacak gibi şeylerle aşk olacağına inanmıyorum...
Zaten sıkıntısız aşk olucanada inanmıyorum aşk üzerine bölüm açılsa tüm hepimiz emin ol büte kalırız her sezon bu bir gerçek...
Haa sen henüz harbiden aşık olmamış olabilirsin yada karşına hep kontrolü sana bırakan kızlar çıkmış olabilir. Ama karşına birgün öyle biri çıkarki o kontrolü sen sunarsın o'na ve yanlış anlama senin konunu sabote etme amaçlı yazmıyorum bunu ama ben planlı programlı aman sıkıntısız olsun diye kafa patlatarak ilişki yaşamıyorum sanırım... Ama eğer bi gün EFE'm ile bi sıkıntım olursa sorarım size iyi akşamlar:)

Sonsuz kürekle vur hacıt kjsdfakjsdfl

ßaşak
eğer gitmesini istemiyorsan bazı oyunlar yapmak zorundasındır ne kadarda aşık olsan da. ben çok karşılaştım böyle durumlarla yani insan zamanla aşıyor bunları gündelik hayatında yaptığı şeyler gibi yapıyor sıkıntı çekmiyor, kontrolü hangi kız olursa olsun ele alabileceğime inanıyorum o bilgiye sahibim önceden yönetilen ben oldum ve her seferinde beni yöneten kız terk etti, ama şimdi noluyo? beni bırakamıyor, hayatının bir parçası olarak görüyor çünkü onun bilinç altına oynadığım oyunlar meyvelerini veriyor, yani basit işler bunlar.

ßaşak
eğer gitmesini istemiyorsan bazı oyunlar yapmak zorundasındır ne kadarda aşık olsan da. ben çok karşılaştım böyle durumlarla yani insan zamanla aşıyor bunları gündelik hayatında yaptığı şeyler gibi yapıyor sıkıntı çekmiyor, kontrolü hangi kız olursa olsun ele alabileceğime inanıyorum o bilgiye sahibim önceden yönetilen ben oldum ve her seferinde beni yöneten kız terk etti, ama şimdi noluyo? beni bırakamıyor, hayatının bir parçası olarak görüyor çünkü onun bilinç altına oynadığım oyunlar meyvelerini veriyor, yani basit işler bunlar.[/B]

ya bak sakın yanlış anlama ama kendine güveni olan bi insan böyle oyunlara başvurmazki :S:S
yani sen ilişkiyi ilişki olmaktan cıkarıp kobay gibi kullanıyorsun ne yaparsam ne olur bak daha önceki deneyimlerimde şu oldu şimdi bu oluyor diyorsun.. Bunun oyunla falan alakası yok sana kendimden örnek veriyorum benim ilişkimde yöneten taraf erkek arkadaşım evet ama bu fırsatı ben sunmadım ona yada o almak için oyunlar oynamadı bilinçaltıma falan.
Adamın kendine güveni ve bi duruşu karakteri vardı mesela çok maçodur terstir vsvs ama bunalrı bana kabul ettirmek için oyun oynamadı çat hayatıma bomba gibi düşüp kendini bana o şekilde kabullendirdi.. bunu ben istemesem em,in ol kabul etmezdim..
Yani kısacası şuan aşıksam bunları oturup banka soyacak gibi planlayarak hazırlamadığı için efe'ye aşığım.. Bence aklı balik her kızda böyle düşünüyordur.. Senin içten içe bunca şeyi kurguladığını sevgilin farketse korkar senden bence.. Neyse çok uzattım sanırım iyi akşamlar:)[/COLOR][/FONT]

ya bak sakın yanlış anlama ama kendine güveni olan bi insan böyle oyunlara başvurmazki :S:S
yani sen ilişkiyi ilişki olmaktan cıkarıp kobay gibi kullanıyorsun ne yaparsam ne olur bak daha önceki deneyimlerimde şu oldu şimdi bu oluyor diyorsun.. Bunun oyunla falan alakası yok sana kendimden örnek veriyorum benim ilişkimde yöneten taraf erkek arkadaşım evet ama bu fırsatı ben sunmadım ona yada o almak için oyunlar oynamadı bilinçaltıma falan.
Adamın kendine güveni ve bi duruşu karakteri vardı mesela çok maçodur terstir vsvs ama bunalrı bana kabul ettirmek için oyun oynamadı çat hayatıma bomba gibi düşüp kendini bana o şekilde kabullendirdi.. bunu ben istemesem em,in ol kabul etmezdim..
Yani kısacası şuan aşıksam bunları oturup banka soyacak gibi planlayarak hazırlamadığı için efe'ye aşığım.. Bence aklı balik her kızda böyle düşünüyordur.. Senin içten içe bunca şeyi kurguladığını sevgilin farketse korkar senden bence.. Neyse çok uzattım sanırım iyi akşamlar:)

:) o oynamadığını sandığın oyunları sana oynamış, bahsettiğin şeyler benim ilkelerim arasında olan şeyler, senin efen işi biliyomuş yoksa bir erkek, sevdiği bir kız karşısında kaybeder hiç bir zaman kazanamaz. erkeğin kendini kontrol etmesi gerekli. yanlış anlama ama efen ya sana aşık değil yada benim bildiklerimi biliyor :) başka açıklaması olamaz. ayrıca önceki ilişkimde böyle oldu diye düşünmüyorum ben onu kendi içimde doğuştan var olan yeteneğime bırakıyorum ben oyun oynamıyorum sadece özüme dönüyorum.

:) o oynamadığını sandığın oyunları sana oynamış, bahsettiğin şeyler benim ilkelerim arasında olan şeyler, senin efen işi biliyomuş yoksa bir erkek, sevdiği bir kız karşısında kaybeder hiç bir zaman kazanamaz. erkeğin kendini kontrol etmesi gerekli. yanlış anlama ama efen ya sana aşık değil yada benim bildiklerimi biliyor :) başka açıklaması olamaz. ayrıca önceki ilişkimde böyle oldu diye düşünmüyorum ben onu kendi içimde doğuştan var olan yeteneğime bırakıyorum ben oyun oynamıyorum sadece özüme dönüyorum.

Neyse sen gerçekten bu konuda çok okumuşsun ben anladım :) ama kendinle çelişme bazı ufak oyunlar lazım diyen sendin :) her neyse benim efem işi biliyodu haklısın neyse teşekkürler iyi akşamlar :)

Geri