İlişki Doktorunuz Rotto

Konu sahibi son olarak 4724 gün önce görüldü
Herkese her konuda yardımcı olunur, ister başlık altından ister özel mesajla sorularınızı alıp yanıtlayabilirim. Özel mesaj atma engeli var bu arada atamıyorum onuda söyleyeyim. :pofur:

Erkekler, neden uğrunda ölmeyi göze aldığınız kız size bakmıyor? Neden sizde diğerleri gibi sevdiğiniz kızın yanında olmayasınız? sorularınızı yanıtlamak için burdayım...

Kızlar, neden erkekler tuhaf davranıyor, neden sizi farketmiyor yapmanız gerekenler neler?
sorularınızı yanıtlamak için burdayım...

Terzi kendi sokugunu dikemezmis. Sorunun oldugu zaman bende burdayim beklerim :) :D

Terzi kendi sokugunu dikemezmis. Sorunun oldugu zaman bende burdayim beklerim :) :D

söylemek istediklerimin kibar halini yazmış teşekkürler.

Pardon ama siz ne sıfatla yardımcı olacaksınız yahu insanların ikili ilişkilerinde?

Maria Puder İnşaat teknikeriyim, bu konu hakkında çok kafa yormuş ve elde tutulacak bilgiler bulmuş oldum, denediğimde işe yaradığını gördüm, Asr. kendi söküğüm çok az oluyo malesef :D ama olursa sana gelirim :D

Bi ara forumlarda "kemküm" vardı aşk doktoru gibi sen omusun ? kemkümsün sen ?

ben yardım isteyenlere söyledim ayrıca, ha beni adam yerine koymayıp yardım istemeyi seçmezseniz kendiniz bilirsiniz, ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.

Rotto bence aşk doktorluğu size pek uygun değil gibi görünüyor. Herkesin tecrübeleri vardır. Ama emin olun sizinn uyguladığınız taktik bir başkasında işe yaramayabilir.

İyi eğlenceler.

Akla Kara yok kendisini tanımıyorum ilk üyeliğim bu forumdaki, @she aranızdaki sorunu bilmem lazım erkeğin hangi burç olduğunu, sana ne yaptığını bundan sonra yardımcı olabilirim ben kızlar konusunda master yapmış birisiyim ama kızlara da erkekler konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum :D

Konu ile ilgili olmak istemeyenler gereksiz Polemik cevaplar yazmasınlar.

Saygı , saygı , Saygı ...

Maria Puder teşekkürler, şimdi sorunu olanları bekliyorum ben, beni yok yapamazsın yok şöyle yok böyle diyecekleri değil benim amacım burda yardımcı olmak, burda insanların heveslerini kırmaya hakkınız yok.

@Akla Kara yok kendisini tanımıyorum ilk üyeliğim bu forumdaki, @she aranızdaki sorunu bilmem lazım erkeğin hangi burç olduğunu, sana ne yaptığını bundan sonra yardımcı olabilirim ben kızlar konusunda master yapmış birisiyim ama kızlara da erkekler konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum :D

ßenim Bir problemim yok Sadece bilmek istedim :) Sorunum olduğunda buradan bildireceğim :) Teşekkürler.

Güzin ablanın erkek versiyonu :p Hoşlandım bir olursa hemen anında sana gelecem ben :p

Maria Puder o senin fesatlığın ve ben burda kendi özel hayatımı anlatmaya gelmedim lütfen konumuza dönebilir miyiz, şu ön yargındanda bir vazgeçersen sevinirim master yaptım derken o manayı çıkartıyosan bir psikoloğa görün ayrıca kadınla kızın arasındaki farkı ayıramıyosan da diyecek bir şeyim yok.

@Maria Puder o senin fesatlığın ve ben burda kendi özel hayatımı anlatmaya gelmedim lütfen konumuza dönebilir miyiz, şu ön yargındanda bir vazgeçersen sevinirim master yaptım derken o manayı çıkartıyosan bir psikoloğa görün ayrıca kadınla kızın arasındaki farkı ayıramıyosan da diyecek bir şeyim yok.

haha:)))

kadın hep kadındır.

kız veya kadın ayrımını toplum yapar sadece.

bilimsel adı kadındır sonuçta.

uff çok alemsin .

Kolay gelsin.

Maria Puder, kızla kadın arasında büyük bir fark vardır bunu öğrenmelisin neyse seninle tartışmaya gelmedim buraya. kız belli bir şey olduktan sonra kadın olur şimdi beni konuşturtacaksın.

Geri