İlişki Bitiminde Yazılan Upuzun Mesaj

Konu sahibi son olarak 2456 gün önce görüldü
Her iki tarafın da kendini kurtarmak için attığı mesajdır, lakin faydasızdır, biten bitmiştir.

Biten bitmiştir, kişinin karşıdakinin gerekçelerini hala sorgulamasının lüzumu yoktur.

Kaybetmek istemiyordur upuzun mesajın sahibi karşısındakini :)

O cumleler sana hala ihtiyacim var anlamina gelir. Bir umutla cevap gelsin diye beklemek bence.

Gerek var mi buna yok tabiki benim acimdan gereksiz ama ne yapsin kalbine soz geciremiyorsa ne yapsin. Kinamam , okurum cevap verir miyim ondan emin degilim.

böyle bir potansiyel varsa kitap yazmakta kullanılmalı. Edebiyat dünyası yeni ayrılmışa kucak açar her zaman

Icindeki her seyin soylenip, noktayi koymaya yarar.

o uzun mesajin icinde kac tane kendine iyi bak cumlesi kac tane bu son mesajim cumlesi geciyordur siz hesap edin....
tecrubeyle sabit xd

karşındaki buna değse o noktaya helinmemiş olunur zaten. Ama bir umut yazarsin işte..

Ama artik o hatalar yok bitti mi, sen bilirsin. :D

Uzunsa son olma ihtimali yoktur.

bir iliskiyi surdurmekten daha zordur "insanca ayrilabilmek"
son upuzunnn bir mesaj ile kurtulabiliyorsaniz sukur etmelisiniz, ucuz yirtmissiniz demektir :)

ne demisti Karma abiniz
once ayrilmayi ogrenin

Usenmiyorlar mi acaba diyecem ama bazi insanlar gercekten haksizken hakli olmayi yada o tarz dusunmeyi oyle iyi yapiuorlar ki ben bunlara laf canbazlari diyorum, iste onlara aciklamak icin sanirim uzun yazilabiliyor.

Yada siz en temizi uzun lafin kisasi selametle deyin kafi

images

Eger o mesaj bile yazilmiyorsa artik cidden bitmistir :)

Kiymetinizi bilmeyen hicbir insana uzun cumle kurmayin=)

Benim duyduÄŸum uzun veda söylesiÅŸeri nefret ve küfür içerikliydi ve amaç karşı tarafı aÅŸağılayarak suç bastırmaktı. Åuçlu taraf, benim tanık olduÄŸum ayrılıklarda terk edilen taraftı. Her ayrılık ÅŸiddetli olur. Kimi dışa vurur, kiminde iç hasar oluÅŸur. HoÅŸ ayrılık görmedim ben. Kendim ayrılırken de kırmadım ama kırıldım. İnsan ayrıldıktan sonra, daha önce görmezden geldiÄŸi tüm kusurları birden hatırlıyor.

Hiç de düzeltesim yok. İçimden saydıklarımı bir bilseniz.

İlişkinin nasıl sonuçlandığına göre içeriği değişebilen mesajdır.
Bir A4 sayfasını doldurabilecek kadar uzun bir mesajla sadece küfür de olabilir mesela.
Tabii normal bir şekilde nihayete eren ilişki ise içeriğinde dram , pişmanlık , kızgınlık ve sevgi bulunabilir.

Geri