Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kullanıyorumHakkaten raflarda toz formlarını görüyorum. Doğalı gibi olmaz ama kullanan var mı ki ?
Soğan tozu gibi mi feri yok mesela onun kullandığın zaman. Bu çorbanın tam olarak kendisi olacağı için daha baskındır düşünüyorum.Ben kullanıyorum![]()
Ben sadece çorbada kullanmıyorum ,sabahları aç karnına içiyorumSoğan tozu gibi mi feri yok mesela onun kullandığın zaman. Bu çorbanın tam olarak kendisi olacağı için daha baskındır düşünüyorum.
Aa çok açıklayıcı ve çok çok iyi Teşekkürlers. Bu arada anneannem kavanoz kavanoz yapar altın biriktirir gibi biriktirirdi sen sabahları içiyorum deyince geldi aklıma, evet sabahları içirirdi bize. Hatırlıyorum da baskın bir tadı vardı ama baskın olsa daha güzel sanki. E o zaman buna göre yarım çay bardağı suya gerek yok sanki değil mi ? Kaynatmayı da ayarladık mı tadından yenmez gibi.Ben sadece çorbada kullanmıyorum ,sabahları aç karnına içiyorum
Çorbada tamamen ilik suyu kullanmayacaksin ama 2 bardak su ise yarim cay bardagi su ilik suyu gibi dusun.
Kaynatilma asamasi onemli zaten dogru yaparsan o baskinlik kalmaz.
EvetAa çok açıklayıcı ve çok çok iyi Teşekkürlers. Bu arada anneannem kavanoz kavanoz yapar altın biriktirir gibi biriktirirdi sen sabahları içiyorum deyince geldi aklıma, evet sabahları içirirdi bize. Hatırlıyorum da baskın bir tadı vardı ama baskın olsa daha güzel sanki. E o zaman buna göre yarım çay bardağı suya gerek yok sanki değil mi ? Kaynatmayı da ayarladık mı tadından yenmez gibi.
Çok sevinirim. Bu aralar mutfağa sardım öğrendikçe de yapmaya çalışıyorum. Master degree seviyesine ulaştığım an en sevdiğim bir kaç kişiyi davet edip sov yapmayı planlıyorum. Çok merak ediyorum ilk kurbanlarımı jklgklfgkdşlEvet
Detayli sekilde yarın buraya yazarım istersen![]()