ilikli kemik suyu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“Kolajen, insan vücudundaki canlılığı ve esnekliği sağlayan önemli bir proteindir. Kemik iliği özellikle kolajen sentezini arttırması ve cildin içindeki kök hücrelerin ihtiyacı olan vitamin ve minarelleri desteklemesi açısından oldukça etkili. Bu destek, cilt kırışıklıklarına ve güneşe karşı tam bir koruma sağlıyor. Her gün çorbalara ilave edildiğinde veya 1 bardak tüketildiğinde kök hücre desteğinin yanı sıra bağışıklığı güçlendiriyor, bağırsak duvarını tamir ediyor, bağırsak problemlerini ortadan kaldırıyor. Sağlıklı bağırsak ise sağlıklı insan demektir.”

Şu adamı banlar mısınız yahu…

aklıma kadınlar kulübü tarafından gaza getirilip annemden özel “sığır iliği” istediğim günler geldi… kel kocalarını saça boğan kadınlar yüzünden çektiğim çileli günler… sığır iliğini kaynatıp, süzüp, lavanta yağı ekleyin diyen o kadınlara kandığım günler…

bi ara baya modaydı
üretmeyen kalmadı sanırım
iyidir tabi için

Kemiği seçme şansınız varsa femuru (arka bacak kemiği) seçin; Humerusa göre (ön bacak kemiği) 1,5 kat kadar daha çok kolejen içeriyor. (biyomekanik çeşitli faktörlerden) Faydalar konusunda maksimum randıman alırsınız. İnsanlar pek talep etmediğinden genelde bazen bedava bazen komik rakamlara kombinalar tarafından marketlere veriliyor, onlar da dilimleyip paketleyip müşteriye sunuyor. Tanıdığınız bi kasaptan vs. alıyorsanız arka bacak kemiği talep edin.

İlikli kemik suyu öyle basit bir şey değil. Kolajen deposu, eklemlere destek, bağışıklığa doping.
Kışın içtin mi, vücudun güncelleniyor resmen.

Ben de bir ara bundan yapmıştım, bir keresinde 6 saat kaynattım, ev mis gibi et koktu.
Sonra soğuyunca üstü jöle gibi oldu, ben de bozuldu galiba diye dökmüştüm.................

Yine de evdeki koku biraz şifa olmuştur herhalde.

İlikli kemik suyu öyle basit bir şey değil. Kolajen deposu, eklemlere destek, bağışıklığa doping.
Kışın içtin mi, vücudun güncelleniyor resmen.

Ben de bir ara bundan yapmıştım, bir keresinde 6 saat kaynattım, ev mis gibi et koktu.
Sonra soğuyunca üstü jöle gibi oldu, ben de bozuldu galiba diye dökmüştüm.................

Yine de evdeki koku biraz şifa olmuştur herhalde.
öğğ ^64

Spor yaptığım için kolajen desteği mutlaka alıyorum, doğal olanı en güzeli ama toz formda olanları da fena değil.

Bu başlık neden sürekli üstlerde…. Başlığı okudukça kokusu burnuma geliyor…..tansiyonum düşüyor.

Yakınen tanışıyoruz. Çorba ve sebze yemeklerinde aradığım oluyor. Kaynama saati önemli

Geri