İlgisiz sağlık personelleri

• Kullanıcı pietà
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3932 gün önce görüldü
Hemşire ya da doktor farketmeksizin suratsızlıklarının yanı sıra hastayı bir gülücükten, bir geçmiş olsundan mahrum eden, ancak kendi yakınları hasta olduğunda ortalığı ayağı kaldıran, ishale serum mu takılırmış deyip kendi ishal olduğunda bi serum taksak mı bana diye ortalıkta gezinen, işini severek yapmıyosan defol git diyeceğim tiplerdir.

Bu tarz mesleklerin, cok buyuk ozveri gerektirdigi asikar. Eger, bunu yapamiyorsan, o meslegi de secmeyeceksin. Sectigin meslegin hakkini vereceksin diyesim geliyor boyle insanlara.

Her şeyin başı sevgidir. Severek yapmayacaksan yapma kardeşim. Sırf geçim kaynağı ve para olarak görürler yaptıkları işi. Sadece sağlık personeli değil her türlü iş dalında mevcut bunlar.

kapıyı çalmadan girerler
dışarıda onca insan beklerken odaya girip işlem sırasında size,sıra alıyor muyuz diye sorarlar
yine disarida onca insan beklerken kalabaligi yarip beni bilmem kim doktor gonderdi bu testi istedi der
burdaki hastaları da doktorları göndermiş diyorum
bi de üstüne doktor acil bekliyor der
ben de her hastayı doktoru bekliyor deyip gülüyorum :D
feci gülüyorum böyle uyanılara :D alin size guleryuz :Pp

#5 hasta yakınları için ayrı konu açtım, oradan giydirebilirsin .p

Doktor fobimi Yaprak ile birlikte yıktım a dostlar.
Bazı hemşireler var ki doktorlar da yok havaları.

Ben sana sağlıkçı olamazsın demedim insan olamazsın dedim :T:

İlk günkü gibi mezun olmanın heyecanı ve acemiligini yasiyor gibiler :T:

İlgisi batsın canımı yakmasın yeter canımı yakanın canını yakarım.. :D

ben gördüm o ilgisizleri şikayet dilekçesini doldurduğumda
nasıl dolanıyorlardı etrafımda.

Hasta psikolojisinin muhtaçlığında ilgisizlik olarak görülebikecek oysa mesleği gereği ekstrem rahatsızlıklara dahi sık rastladığından tepkilerine hakim ve soğukkanlı personele yapılan yakıştırmadır.
Aksi örnekleri de yok sayamamakla birlikte her koşulda hekime şiddete karşıyım..

Hele hele stajyerlerde bir hava.
Sanırsın damara ettikleri iğne ilaç değil, ölümsüzlük iksiri.
Ben bilirim ben yaparım havaları.

En son biri prensip meselesi diye havasını attığında enjekteyi hastanın yüzünde patlatmıştı.
Gülünçsünüz. :T:

Devlet memuru ise sıkça rastlanılabilir.
Günde 80-90 kadar hasta gören kişiler sonuçta.Bu hastaların da bir kısmının bencil ve usturupsuz olduğunu düşünürsek,çok tuhaf bir durum değil.
Ben de doğru bulmuyorum ama nedenine de inmek gerekebiliyor bazı şeylerin.

Şu doktorlar acaba hastalığı insanların gözünden mi anlıyor acaba..karnım ağrıyor diyorsun reçete veriyor şunları iç iyileşmesen geri gel diyor..içiyorum iyileşmiyorum ama bi daha o doktora gidesim gelmiyor..zamanında koysan teşhisini olmazmı canım doktorum..

Geri