İlginç olaylar serisi

• Kullanıcı PapatyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 716 gün önce görüldü
Hey gidi günler.. Trabzonsporlu Jarro, her gün duyduğu ezan için "Bu adam neden hep aynı şarkıyı söylüyor?" diye sorunca Hami'den dayak yedi

1596746612291.png

Oksijen maskesi takılı iken sigara içmeye kalkıp suratını yakan dayıyı unutmayalım.

1983'de mağazada hırsızlık yaparken yakalanan San Diegolu bir kadın polislere eğer onu bırakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacağını söyledi. Polisler kadını bırakmadılar o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.

Jake Fen isimli Macar adam eşini korkutmak için kendini asmış pozu verdi... Eve gelen es kocasını o halde gorünce bayıldı..Kapıyı açık gören komsu kadın içeri girince iki cesetle karşılaştığını sanıp evi soydu.Topladıklari ile çıkarken Jake kadına bir tekme attı. Cesedin canlandığını sanan kadın korkudan öldü..Jake beraat etti..

New York'ta 5'inci caddede bir adama araç hafifçe çarptı. Adama bir şey olmamıştı.. Şoförle konuştu ve kalkacakken olayı gören biri yanına gelerek kalkmazsa sigortadan para alabileceğini söyleyince yeniden aracın önüne yattı. Araç sürücüsü ise adamın gittiğini düşünerek gaza bastı ve adam öldü...

Kur'an-ı Kerim'in indiği Hira dağındaki mağaranın duvarına beyaz boyayla "Oflu Yunus" yazılalı 8 yıl oldu.

1598133426765.png

İzmir'de rakı fabrikası ile şarap fabrikası işçileri, "Rakıspor - Şarapspor" maçı sırasında seyircilerle birlikte içeli 53 yıl oldu.

1598133494444.png

Bitane de fıkra paylaşayım dedim Ahahhaha​

Adamın biri markete gitmiş ve demiş ki:
-Bana Coca Cola ver. Market sahibi:
-O kola kola diye okunur çünkü ingilizce de c ler k diye okunur.
Adam da:
-Benim adım Cavat ingilizce de kavat mı denecek?

Türkiye'nin çeşitli illerinde meydana gelen komik polis anonsları, Erzurum Emniyet Müdürlüğü sitesinde yayınlanıyor. Sitede yayınlanan ilginç anonslardan bazıları ise şöyle:

"Göztepe Soyak Sitesi'nin önünden yürüyorum. Birden polis bir BMW'yi durdurdu. Polislerden biri indi, diğeri de içeriden bakıyor. Ben de yana döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi. Adam sarhoştu, biraz bakayım eğlenirim diye düşündüm. İçerideki polis birden megafonla 'önüne dön, kendi tipine bak seni soytarı' dedi.

- Başka bir anons: Mecidiyeköy'de bir sabah, polis otosu arabanın birine sesleniyor, 'Zabahınan ceza yazdırma' (Sabah ile demek istiyor).

- Başka bir anons: Şoförün biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur. Polis, 'Beyaz Uno çek kardeşim park yasak' gibilerinden bir anons yapar. Şoför, el kol hareketleri yardımıyla, 'Ağabey ekmek almaya geçiyorum, hemen çıkacağım' der. Yarım saat kadar sonra elini, kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu, 'Beyaz Uno, ekmek nerde?'

- Başka bir anons: Olay Çankaya'da geçiyor. Ankara'da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapıyor, '06 MN 1945 ilerleeeeeee' Kamyonetin megafonundan cevap gelir, 'Anlaşıldı tamaaam'

- Diğer bir anons. Kızıltoprak semtinde kırmızı ışıkta duran trafik polisi, ters yönden gelen araba şoförüne, '34 GV 713 bugün çok para kazandın herhalde? Acelem var, şanslısın' şeklinde seslenir."

1607631083419.png

Bir zamanlar vatandaşa 'Gavat' diyen Vali Hüseyin Avni Coş'un, Yüksek Hızlı Tren için hazırlattığı karşılama töreninde tren durmadan geçip gitti.

1607631129751.png

Türk Böbrek Vakfı gönülleri, tuzun zararına dikkat çekmek için Taksim Meydanı'na getirdikleri tuza dayak attı.

Olay Yeri: Kocaeli, Gebze

Nüfus sayım günü sokağa çıkma yasağı nedeniyle bomboş otoyolda (Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yoktur ve olamaz)sayım görevlisi 'bariyerlere' çarpıp ölmez.
neden dünyanın her yerinde sokağa çıkma yasağına azrail de mi uyuyor xd

Geri